Fällbord

Letar du efter ett fällbord, praktiskt bord för din balkong eller uteplats så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment bord i olika former.
Visa som Rutnät Lista

30 produkter

per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Vendia Bord 75cm Teak Skagerak
  Vendia Bord 75cm Teak Skagerak
  Specialpris 3 595 kr rek. pris 4 495 kr
 2. Erbjudande
  Viken matbord 140cm Skargaarden
  Viken 140cm Skargaarden
  Specialpris 6 390 kr rek. pris 8 000 kr
 3. Erbjudande
  Viken Matbord 110cm Skargaarden
  Viken 110cm Skargaarden
  Specialpris 5 250 kr rek. pris 6 600 kr
Visa som Rutnät Lista

30 produkter

per sida
Minskande ordning
Fällbord

Fällbord till balkong eller uteplats

Letar du efter ett fällbord, praktiskt bord för din balkong eller uteplats så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av små matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och mycket mer. Förutom nätta matbord till balkongen och uteplatsen hittar du ett stort sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk. Mixa och matcha ihop en utegrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av utemöbler!

Spara plats med ett fällbord

Med ett praktiskt fällbord på uteplatsen eller uteserveringen kan du fälla ihop fällbord när platsen behövs till annat eller när det är dags att förvara utemöblerna över höst och vinter.

Gemensamt för våra fällbord är att de levereras i tåliga material från kända varumärken.

Olika former och mått på fällborden

Fällborden som finns i denna kategori är i olika former som runda, kvadratiska och rektangulära. Måtten på borden varierar men är oftast anpassade för mindre uteplatser, balkonger och uteserveringar.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.