• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • Fraktfritt 7000:-
Nova fällbord 70cm teak Brafab
Nova fällbord 70cm teak Brafab Nova fällbord 70cm teak Brafab Nova fällbord 70cm teak Brafab Nova fällbord 70cm teak Brafab

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Nova fällbord 70cm teak Brafab

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
101123
1 595 kr
Artikelnr
101123
Nova är ett praktiskt och litet fällbord från Brafab.
Leverantörens artikelnummer 10712
Varumärke Brafab
Typ Sidobord
Färg Teak
Material Teak
Bredd (cm) 70
Höjd (cm) 71
Form Rund
Nova fällbord teak från Brafab.Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om brafab

Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det finns ingen tvekan om att Brafab levererar möbler med kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, kvalité och design. Idag är Brafab en av nordens största distributörer av utemöbler.

När du köper en möbel från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga genomtänkt. Materialet ska hålla att både slitas på, titta på & såklart sitta i.

Sommaren ska vara enkel!