DELIA

Delia är en populär serie som utmärker sig med sina stolar som sätter färg på din trädgård, uteplats eller på din balkong.

Produkterna i Delia kollektionen

Grupperna i Delia kollektionen

Delia – färgstarka utemöbler från Brafab

Delia är en populär serie som utmärker sig med sina stolar som är riktig färgklick i din trädgård, uteplats eller på din balkong. Moderna linjer möter praktisk och bekväm design och skapar trevliga Delia. Oavsett hur mycket eller lite plats man har är serien ett utmärkt val. Perfekt för den mysiga balkongen eller den större trädgården eller altanen. Man kan välja att bygga sin egen soffa eller välja den kompletta divasoffan. Sofforna kombineras fint med andra soffbord från Brafab.

 

Aluminium när den är som bäst

Delia består utav matstolar som är stapelbara, både i ren aluminium eller med texileneväv i sitsen, loungefåtölj i aluminium och den klassiska du & jag fåtöljen. Byggbar soffa med hörndel, mittdel och avslut, 3-sitssoffa, divansoffa, solsäng och sidobord som även kan användas som pall.

Matstolarna sätts fint ihop med matbord som Nimes eller Calmar från Brafab och bildar en snygg och modern matgrupp för många trevliga middagar.

Loungefåtöljen och du & jag fåtöljen passar bra i den behagliga sommarskuggan när man vill koppla av med en bra bok, även dessa är stapelbara för enkel och smidig förvaring. Önskar man ännu mer komfort rekommenderar vi Delias bekväma solsäng som är som gjord för avkoppling under sommarens härliga dagar.

 

Sittdyna finns till matstolarna, medan loungefåtöljen och du & jag fåtöljen har en kopplad rygg och sittdyna för extra komfort. Även solsängen har sin egen dyna, men det går även bra att använda en annan solsängsdyna ur Brafabs sortiment.

Delia matstolar kommer i färgerna svart, burnt paprika, antracit, khaki, grön och vit. Loungefåtöljen kommer i grön, burnt paprika, khaki och antracit. Du & jag kommer i burnt paprika och antracit. Solsängen finns i khaki och antracit. Sidobordet/pallen finns i grön, khaki, burnt paprika och antracit.

3 sitssoffan, fåtöljen och soffmodulerna finns i antracit och khaki. Divansoffan finns i antracit, burnt paprika och khaki.

 

Underhållsfria och högkvalitativa utemöbler för din utemiljö

Delia är en serie i material som lämpar sig väl för utemöbler. Aluminium är ett underhållsfritt material som är enkelt att rengöra vid behov. Textileneväv är en hållbar väv som är gjord för utomhusbruk och är väldigt populär att använda vid tillverkningen av olika typer av utemöbler.

Dynorna i sofforna och fåtöljen är gjorda i olefintyg som är ett hållbart tyg som är vattenavvisande. Tyget bleks inte heller lika fort i solen som andra tyger, vilket gör att man kan njuta länge av sina trevliga utemöbler.

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd.