Leone serien från Brafab

 

Säg hej till Leone - en av våra största serier av utemöbler från Brafab. Tack vare sin komfort och bekvämlighet och sitt underhållsfria material så blev Leone snabbt en av våra storsäljare här på Hulténs. Leone är en serie med behaglig komfort. Stommen i möblerna är tillverkad utav pulverlackerad aluminium - vilket gör att Leone inte kommer rosta när den står utomhus. Dynorna är tillverkade av ett mycket vädertåligt olefintyg som samtidigt är mjukt och skönt att sitta på.

 

Stor serie - många möjligheter till balkong eller uteplats

 

Leone serien består av det mesta som du behöver i möbelväg för att du ska kunna inreda hela din uteplats, trädgård, balkong eller uterum med utemöbler från samma serie. Du har möjlighet att bygga ihop din egen Leone hörnsoffa med hjälp av hörndel och mittdel. Behöver du mer möbler efter det så är det bara att komplettera med Leone soffbord, Leone fotpall och Leone fåtölj.

 

I serien finns även matgrupper för att göra uteplatsen ännu snyggare och sammanhängande. Matbord finns i två olika storlekar (150x90 och 200x100) och är ett bra alternativ när man ska skapa sin mysiga matplats utomhus. Kombinera Leone matbord med Leone karmstol och du kan bjuda över dina vänner eller din familj på en mysig sommar middag. Förutom ovanstående möbler så finns det även Leone vilsäng. En stilren och modern solsäng som du enkelt kan förflytta med hjälp av hjulen på dom bakre benen. Leone vilsäng är behaglig och bekväm att ligga på utan dyna, men vill man så kan man köpa till en vilsängsdyna för ännu bättre komfort. Ta en tupplur eller en solstund, och njut av sommaren i en bekväm utemöbel.

 

Underhållsfria och moderna utemöbler i aluminium

Utemöbler i aluminium blir mer och mer populärt tack vare det underhållsfria materialet. Skulle du få en oönskad fläck på din möbel så går det att tvätta av enkelt med lite vatten och såpa. En fördel med aluminiummöbler är också att de inte kan rosta när de står utomhus. Vi på Hulténs rekommenderar Leone soffskydd från Brafab som man enkelt kan slänga över vid regnväder eller om man ska åka iväg under några dagar. Även om dynorna och möblerna är tillverkade för att stå utomhus så är det bra att skydda dom så mycket som möjligt. Upptäck Leone - serien hos Hulténs!