Belfort – flexibla och stilrena utemöbler i aluminium

Belfort är en mycket omtyckt serie i aluminium från Brafab. Kombinationen av bekvämlighet och flexibilitet gör Belfort svårslagen i mångas ögon. I serien finns allt från soffgrupp till solsängar till lyktor och serveringsvagnar. Allt för att kunna inreda hela din trädgård eller uteplats med ett sammanhängande tema med stilfull modernitet.

Seriens matgrupp och bargrupp bjuder in till många härliga sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Perfekt för middagar, men även större fester eller tillställningar.

 

Soffgrupp, matgrupp eller bargrupp?

Seriens matgrupp och bargrupp bjuder in till många härliga sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Perfekt för middagar, men även större fester eller tillställningar.

För extra svårslagen komfort finns även soffgruppen med hög rygg. Här ingår en 3-sitssoffa, en 2-sitssoffa med ställbar rygg och en fåtölj med ställbar rygg.

Seriens matgrupp består utav matbord och karmstolar, som likt soffgruppen finns i svart och vit stomme med svart textileneväv. Stilrent och modernt precis som resterande av serien. Detsamma gäller seriens bargrupp som följer samma design som matgruppen.

 

För att sätta personlig prägel på sin loungegrupp eller matgrupp finns även sidobord, sidobrickor som fungerar till alla stommar i serien, serveringsvagn och ljuslyktor i olika färger att komplettera med.

Serien erbjuder också förstklassig avkoppling i form av positionsfåtölj med ställbar rygg samt solsäng för extra komfort under sommarens varma dagar.

 

Underhållsfria utemöbler i tåliga material

Belforts aluminiumstomme gör serien lätt att underhålla och hålla ren. Det är endast att rengöra vid behov med lite vatten och såpa. De bekväma dynorna är gjorda i högkvalitativt olefintyg som är vattenavvisande och har egenskaper som gör att tyget bleks långsammare i solen.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler med ett passande möbelskydd.