Klaffbord

Behöver du ett extra bord som du enkelt kan plocka fram när du har gäster över?

Läs mer

Fällbord

Behöver du ett extra bord som du enkelt kan plocka fram när du har gäster över? Ett fällbord är lösningen du letar efter. Dessa praktiska bord kombinerar funktionaliteten av att ha ett bord på uteplats eller balkong med möjligheten att fälla ihop och ställa undan bordet när det används. Oavsett om du letar efter ett fällbord til din balkong, trägård eller uteplats så har vi garanterat ett bord som passar dig. Välj mellan högkvalitativa fällbord från varumärken som till exempel:

● Skargaarden

● Hillerstorp

● Brafab

● Fiam

● Cinas

Hos Hulténs hittar du ett brett sortiment av små matbord, fällbord, balkongbord, utebord, barbord, sidobord och soffbord av hög kvalitet. Vi säljer utomhusbord i material som konstrotting, teak, plast, stål, aluminium och har modeller i många fina färger. Förutom nätta fällbord till balkong och uteplats kan du även kika på vårt sortiment av utestolar och matgrupper för utomhusbruk.

Välj ditt favoritbord och matchande stolar för att skapa en matplats på din uteplats som passar just dig. Eller kombinera ett praktiskt fällbord med fällstolar för att få en matplats som du kan plocka fram när du har gäster över och spara plats genom att lägga undan när du behöver mer plats på uteplatsen.

Spara plats med ett fällbord

Fällbord är den bästa lösningen för dig som inte behöver ha en permanent matplats på uteplatsen. Det är även smart att ha ett fällbord i garaget eller förrådet som du kan plocka fram när hela släkten kommer på besök under speciella dagar. Fällbord tar väldigt liten plats i förrådet men har samma funktion som ett vanligt matbord när det behövs extra plats vid matbordet.

En annan smidig funktion med fällbord och fällstolar är att det är enkelt att förvara dessa inomhus under vintern utan att de tar mycket plats. Är det trångt i förrådet men du vill ha ett matbord på uteplatsen? Investera i ett smidigt fällbord.

Stora och små fällbord i olika material

Vi har ett brett sortiment av fällbord i olika former och storlekar. Vi har runda, kvadratiska och avlånga fällbord så att du kan hitta en modell som passar just din uteplats eller balkong. Föredrar du ett visst material eller vill matcha med befintliga utemöbler? Inga problem, vi har fällbord i material som:

● Teak

● Aluminium

● Stål

● Mahogany

● Akacia

Fällbord till mindre balkonger eller uteplatser

På mindre balkonger och uteplatser är det viktigt att vara smart med planeringen. Den begränsade ytan gör att varje kvadratcentimeter är dyrbar och därför är lösningar som fällbord och fällstolar ett smart val.

Även vägghängda hyllor och frihängande parasoll är smarta lösningar för dig som har en mindre uteplats eller balkong. Hos Hulténs hittar du alla utemöbler du behöver, oavsett hur stor eller liten din uteplats är.

Fällbord på campingen?

När man tänker utemöbler brukar man kanske inte tänka på hur smart det är att ha ett fällbord i förrådet när det är campingsäsong. Packa med fällbord och fällstolar i bilen och du har en matplats som går att plocka fram på campingplatsen, stranden eller var ni än stannar under bilresan.

Ska ni åka ut i skogen och grilla korv eller spendera ett par dagar i naturen? Ta med fällbordet. Den praktiska designen gör fällbordet till en perfekt lösning för dig som tar bilen till naturen eller campingen.

Fällbord till uteserveringen

Det är inte bara på altanen och balkongen som fällbord är en praktisk lösning. För dig som har ett café eller restaurang med uteplats kan fällstolar vara en perfekt investering. Fällborden kan plockas fram under sommarsäsongen och behöver väldigt liten plats för förvaring under vintern.

Att ha ett par extra fällstolar som går att plocka fram vid behov är också en bra idé, om det till exempel skulle komma in ett stort sällskap som inte får plats på dina befintliga bord.

Köp ditt fällbord hos Hulténs

Oavsett om du behöver ett smidigt matbord till en liten balkong eller ett extra bord som går att plocka när du har många gäster är ett fällbord en utmärkt lösning. Välj mellan bord i material som bland annat aluminum och teak för att matcha ditt bord med befintliga utemöbler eller köp fällbord och fällstolar samtidigt så att du får en matchande matplats som går att plocka undan och förvara i förrådet.

Vi har runda, kvadratiska och rektangulära modeller från välkända varumärken. Alla produkter hos Hulténs håller hög kvalitet och vi har haft symbolen för Trygg E-handel sedan 2016, så du kan vara säker på att vår webbshop är fokuserad på kundservice och kvalitet.

Vi har hjälpt till att göra uteplatser i Sverige bättre i mer än 40 år och tack vare vår långa erfarenhet vet vi vilka produkter och varumärken som är bäst för vårt nordiska klimat. Vi erbjuder även prisgaranti och prismatch om du skulle hitta samma produkt hos en av våra konkurrenter. Livet är bättre utomhus, beställ ditt nya fällbord hos Hulténs redan idag.