Stolar

Upptäck vårt stora sortiment av utestolar. Nedan finner du stapelstolar, karmstolar, fåtöljer, barstolar, strandstolar och mycket mer!
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 1008

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. KAMPANJ
  Sandhamn picnicset i brunlaserad furu från Brafab.
  Sandhamn picnicset brun Brafab
  Specialpris 2 313 kr rek. pris 2 570 kr
 2. KAMPANJ
  Skuru picnic set i brunt från Brafab.
  Skuru picnicset brun Brafab
  Specialpris 2 651 kr rek. pris 2 945 kr
 3. KAMPANJ
  Birki klappstol i vit på plast från Brafab.
 4. KAMPANJ
  Andy positionsstol khaki Brafab
  Andy positionsstol khaki Brafab
  Specialpris 1 161 kr rek. pris 1 290 kr
 5. KAMPANJ
  Andy positionsstol vit/offwhite Brafab
 6. KAMPANJ
  Avanti positionsstol vit/offwhite Brafab
 7. KAMPANJ
  Avanti stapelstol vit/offwhite Brafab
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 1008

Sida
per sida
Minskande ordning

Utestol - sitt skönt i sommar

En utestol är ett måste för varje uteplats. Du kan t.ex. ställa den till ett bord som en matstol eller någon annanstans i trädgården där du vill njuta av utelivet i en stol med hög komfort. Att köpa en utestol ibland vara en utmaning. Det finns stapelstol, stolar med karm, stolar utan karm, fåtöljer, solstolar och mycket mer. En utestol behöver inte vara i trä eller teak, utan den kan också vara tillverkad av konstrotting, aluminium, stål eller plast. Med vår enkla filtrering- och sökfunktion kan du enkelt få fram vilken utestol som passar dig och välja ifall du vill ha den i vit, svart, blå eller någon annan färg. 

Stolar till uteserveringen

Vi erbjuder även ett stort sortiment av stolar och cafestolar för uteserveringar. Ofta ställs det högre krav på dessa stolar då de måste vara anpassade för offentlig miljö. I vårt sortiment av stolar för offentlig miljö kan du hitta stolar i slagtålig plast, stål och aluminium. Dessa materialen passar perfekt i stolar för offentlig miljö. Vi säljer även stapelstolar, vilket är praktiskt när stolarna ska förvaras. Hittar du inte någon utestol som faller dig i smaken får du gärna kontakta oss för en skräddarsydd lösning. Vi har stor erfarenhet av möbler för offentlig miljö.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.