Komplettera med

Specifikationer

Ingår i kollektion Grythyttan Klassiker serien Teak
Färg Brun
Material Teak
Bredd 62 cm
Längd 63 cm
Djup 57 cm
Höjd 87 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 39 cm
Lev.art nummer 10131

Specifikationer

Ingår i kollektion Grythyttan Klassiker serien Teak
Färg Brun
Material Teak
Bredd 62 cm
Längd 63 cm
Djup 57 cm
Höjd 87 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 39 cm
Lev.art nummer 10131

Beskrivning

Grythyttan Stålmöblers fåtölj A2 är en tidlös klassiker som designades redan på 1930-talet av Artur Lindqvist. Fåtöljen har funnits i trädgårdar, på uteserveringar och i bersåer sedan dess och är en trotjänare i Grythyttan Stålmöblers sortiment.

 

Stativet är tillverkat av massivt fjäderstål vilket ger fåtöljen en lång livslängd och den rogivande svikten som är så välkänd. Trots att fåtöljen har karmar så är den stapelbar och praktiskt att vinterförvara när den inte används.

Med en Grythyttan Stålmöbler A2-fåtölj får du en tidlös design och hög kvalitet som håller i många år.

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 5 420,00 kr