Grythyttan Stålmöbler Klassikerserien

Klassikerserien från Grythyttan Stålmöbler har en speciell plats i mångas hjärtan, och är ett kärt inslag i många svenska trädgårdar och täppor. Alla möbler har samma tanke: design, komfort och funktionalitet. Upptäck Klassikerserien hos Hulténs!
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 58

Sida
per sida
Minskande ordning
  1. Erbjudande
    Bänk 8 oljad ek Grythyttan Stålmöbler
  2. Erbjudande
    Bänk 8 teak Grythyttan Stålmöbler
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 58

Sida
per sida
Minskande ordning
Grythyttan Stålmöbler Klassikerserien

Klassikerserien från Grythyttan

Den populära Klassikerserien från Grythyttan Stålmöbler har en speciell plats i mångas hjärtan, och är ett kärt inslag i många svenska trädgårdar och täppor. Alla utemöbler i serien har samma bakomliggande tanke: design, komfort och funktionalitet. Utemöblerna har sitt ursprung från 30-talets funktionalistiska våg som sköljde över Sverige och Europa. Design skulle vara funktionellt, och funkis blev en utbredd designföreteelse. Funkisen som stil har hängt med fram till idag, och för möblerna i Klassikerserien är ledorden desamma som när de skapades. Den stilrena designen, och de bekväma möblerna skapar ro för både kroppen och själen. Slå dig ned och känn efter så förstår du. Möblerna fungerar lika bra tillsammans som var för sig. Ställ ut en stol eller soffa som solitär i trädgården och få en inbjudande plats för dagdrömmar, eller ställ ihop stolarna kring bordet för glada stunder med familj och vänner.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.