Komplettera med

Specifikationer

Färg Vit
Material Stål
Bredd 62 cm
Längd 63 cm
Djup 57 cm
Höjd 87 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 39 cm
Lev.art nummer 10141

Specifikationer

Färg Vit
Material Stål
Bredd 62 cm
Längd 63 cm
Djup 57 cm
Höjd 87 cm
Sitthöjd 41 cm
Sittdjup 39 cm
Lev.art nummer 10141

Beskrivning

Fåtölj A2 i vit ek är en stilren och elegant utemöbel från Grythyttan Stålmöbler. Den är tillverkad med massivt fjäderstål och vitlackad ek, vilket ger den en robust och tålig konstruktion som håller länge. A2-fåtöljen är en klassisk design som har funnits sedan 1930-talet och passar perfekt på bersån, utomhusserveringar eller i trädgården.

 

Trots karmarna är stolen stapelbar och lätt att vinterförvara, vilket gör den både praktisk och bekväm. A2-fåtöljen ger en rogivande och vilsam sittupplevelse med den karaktäristiska fjäderståls-svikten som har blivit en av Grythyttan Stålmöblers signum./p>

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 4 890,00 kr