Barstolar

Barstolar till uteplatsen

På Hulténs erbjuder vi ett stort sortiment av barstolar och barmöbler till uteplatsen. I vårt sortment kan du till exempel hitta barstolar och barpallar i material som konstrotting, stål, aluminium och plast. De flesta av barstolarna tåler att stå ute året runt. När de står ute året runt rekommenderar vi att ett överdrag används. 

Vi har även barstolar i naturrotting som ger en härlig och varm känsla till din inredning. Äkta rotting ska användas under tak och inte utsättas för fukt. 

  • Brafab
  • Fritab
  • Hillerstorp
  • Dyna Fri Form

 

Och flera fina färger och praktiska, hållbara material. Hitta dina fina barstolar här och komplettera uteplatsen.

 

Barstolar med eller utan ryggstöd?

Ett annat vanligt misstag människor gör är att försöka packa för många barstolar vid ett bord. Du bör se till att det finns tillräckligt med armbågsutrymme mellan bordet och stolen så att din familj och gäster inte känner sig inträngda. 

Rygglösa barstolar är fortfarande ett populärt val för ett rent, modernt utseende, men om familjen och gästerna kommer att spendera mycket tid i baren, kan det vara en bra idé att ha en mellanhöjd eller en lång rygg för komfort.

 

Hitta de perfekta materialen och färgerna

Pallens material är en annan viktig komponent. Om du har många unga barn eller varför inte vilda fester med många gäster, då är en barstol av aluminium eller plast en bra idé. Eller en barstol tillverkad av ett fläckbeständigt material skulle vara ett användbart tillskott till ditt barområde. 

Om du letar efter moderna eller vintagestilar lägger konst rotting en rustik men elegant touch till varje kök eller uteplats. Träbarstolar är också ett utmärkt universal val som är lätta att hantera och passar alla från de minsta barnen till de högsta vuxna. 

En annan aspekt att ta hänsyn till när du köper en barstol är färgen. Svarta barstolar är det mest populära valet eftersom de passar i nästan alla rum. Men du kan även se ett stort urval av färgglada barstolar som passar perfekt till uteplatsen.

 

Köp dina barstolar på Hulténs 

Oavsett om du vill ha en traditionell look och känsla eller om du vill kanalisera de populära retrovibbar med färgglada barstolar, slår inget att ha bekvämligheten och komforten i din egen bar. 

Vi har ett stort utbud av snygga stilar och ur en praktisk synvinkel är din hemmabar bara inte komplett utan dem! När de inte används kommer de att stå snyggt under hemmabaren så att du fortfarande kan få ut det mesta av det utrymme du har tillgängligt. Och barstolarna är det ultimata tillskottet när det gäller att ha vänner och familj hemma hos sig för att umgås.

Varför inte titta på vårt utbud av barstolar i trä? Naturligt trä är alltid varmt och välkomnande men våra stilar varierar mycket. Du kanske väljer en klassisk rund barstol eller väljer snygg färgglada barstol i plast för att uppdatera stilen. Varför inte kanalisera Scandi-cool och gå till en barstol med avsmalnande ben i lätt trä?

Barstolar