Beskrivning

Aldus från Skagerak är ett modernt och elegant matbord. Bordet är ett noggrant utformat rektangulärt bord med rundade kanter. Denna version är smalare och kortare än Aldus Table 200 och passar mindre lägenheter och hem utan att kompromissa med bordets rymliga och lyxiga känsla. Bordet rymmer fyra till sex personer.

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Egenskaper

EAN 5706420108696
Färg Brun
Leverantörens Artikelnummer 1420036
Material Ek
Bredd 28
Höjd 250
Längd 160