Bord

Bord för ditt hem

Letar du efter ett bord, matbord eller soffbord så hjälper vi gärna dig. Hos Hulténs finns ett stort sortiment av matbord, satsbord, sängbord, marmorbord, barbord, sidobord och soffbord i hög kvalitet. Vi säljer bord i material som massiv ek, stål, , stål, marmor, metall och mycket mer. Förutom matbord till köket hittar du ett stort sortiment av stolar och soffor. Mixa och matcha ihop en matgrupp som passar dig bäst i vårt stora sortiment av möbler.

Praktiska matbord och soffbord

I vårt stora sortiment av matbord, soffbord och köksbord kan du med all säkerhet hitta ett bord som passar dina behov. Vi säljer utdragbara bord, soffbord, förlängningsbara matbord och många fler typer av bord som förenklar din vardag. Här finns matbord som gör det enkelt för dig när du har mycket folk på besök eller satsbord som förenklar för dig när ytan är liten. Vi erbjuder även runda och stora matbord för dig som har ett stort rum att fylla. Ett bord som har blivit populärt är betongbordet som ger en rustik känsla samtidigt som det trivs i kalla nordiska klimat - perfekt för en skandinaivkt heminredning. 

Matcha ditt bord med stolar

Bortsett från bord i alla möjliga former så säljer vi även stolar för ditt hem. Här kan du finna barstolar, stolar, fåtöljer, gungstolar och mycket mer som kompletterar ditt bord. Våra stolar finns i material som ek, rotting och trä som kompletterar matbord, soffbord, sidobord eller avlastningbord perfekt. Välkommen att inspireras av vårt stora sortiment av inomhusbord. 

Bord