• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • Fraktfritt 7000:-
KAMPANJ!
Area matbord i aluminium från Cane-Line
Area matbord i aluminium från Cane-Line Area Matbord Vit Cane-Line Area Matbord Vit Cane-Line Area Matbord Vit Cane-Line Area Matbord Vit Cane-Line Area Matbord Vit Cane-Line Area Matbord Vit Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Area Matbord Vit Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
CA00606NE
Specialpris 7 425 kr rek. pris 8 250 kr
Artikelnr
CA00606NE

Area är design, elegans och funktionalitet i en hel serie. Hela Area serien från Cane-Line har en helt ny och enkel design.

Area serien är gjord i pulverlackerad aluminium och obehandlad teak.

Här har Cane-Line i samarbete med designer Welling/Ludvik tagit fram en stilren serie som är perfekt för utomhusbruk.

 

Leverantörens artikelnummer 11010AW
Varumärke Cane-Line
Typ Matbord
Färg Vit
Material Aluminium
Bredd (cm) 110
Höjd (cm) 73
Form Rund
Matbord i Area serien från Cane-Line.Läs mer »

Material

    Aluminium

    Rengörs med fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Även aluminiummöbler mår bäst av att förvaras skyddat från väder och vind under vinter. Möbeldetaljer tappar sin elastiska förmåga vid lägre temperaturer.

Design

De danska designerna Hee Welling (1974) och Gudmundur Ludvik (1970) tog deras examen hos "Det Konglige Danske Kunstakademi". Sen 2010 har de gått samma som Welling/Ludvik. Welling & Ludvik har vunnit flera nationella och internationella priser för deras möbler och var under 2013 nominerade till "Danish Designer of the Year".

Welling/Ludvik har designat serier som Area, Less & Cut för Cane-Line och fler kommer det......

Klicka här för att läsa mer om Welling/Ludvik.

HWGL

Om cane-line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

Du kanske även intresserad av