Cane-Line

Loungefåtölj Basket Natural Konstrotting Inkl Ljust Cane-Line Airtouch Dynset

25 920 kr (28 800)
Mer info
Beställningsvara: ca 10 arbetsdagar

Beskrivning

Loungefåtölj Basket i konstrotting från Cane-Line.

Basket är designad av danska Søren Rose Studio. Möblerna i Basket kollektionen är otroligt bekväma tack vare sitt djupa sittdjup som ger plats till avkoppling och mys.

 

Serien är inspirerad av de klassiska rottingmöblerna men är tillverkade av tålig Cane-Line Weave® konstrotting som tål att stå ute. Denna konstrotting är flätad på en stomme av pulverlackerat stål som ger möbeln tyngd och stabilitet.

De sköna dynorna har Quickdry stoppning och AirFlow som ger god komfort samt ser till att dynorna torkar snabbt efter regn.

 

  • Fåtölj med sköna dynor
  • Tillverkad i tåliga och underhållsfria material
  • Design: Søren Rose Studio

 

MÅTT

Bredd: 110 cm

Djup: 100 cm

Höjd: 70 cm

Sitthöjd: 40 cm

Sittdjup: 72 cm

Höjd på armstöd: 61 cm

 

I bild visar vi Basket loungefåtölj i utförandet Natural.

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 28 800,00 kr

Egenskaper

EAN 5711877261443
Färg Natur; Grå; Natur
Leverantörens Artikelnummer 54200UAITT
Produkttyp Fåtölj
Material Konstrotting
Djup 100
Bredd 110
Höjd 70
Längd 110