Torkelson

Ekliden E7 Vitrin oljad ek

8 492 kr (9 990)
Mer info
Beställningsvara: ca 10-15 arbetsdagar

Beskrivning

Ekliden vitrinskåp i fanerad ek från Torkelson. Skåpet har två glasdörrar och två täckta dörrar. Det finns tre hyllplan bakom glasdörrarna och ett hyllplan bakom de täckta dörrarna. Produkten är monterad.

Varumärke

Möbler i Skandinavisk design

Torkelson är ett av Sveriges äldsta möbelföretag och ligger i Skånes Fagerhult. De har sedan starten på 1950-talet levererat kvalitetsmöbler med genomtänkt design, hållbara och slitstarka material till hem runtom i Skandinavien. Detta är en tradition som Torkelson är mycket stolta över och vårdar denna genom att fortsätta att leverera möbler med fokus på hållbarhet och slitstarka material samt att ständigt hålla fast vid de höga krav som de alltid har haft på sina produkter.

 

Möbler för hemmet

Vi på Hulténs är glada över att vara återförsäljare till Torkelson som erbjuder våra kunder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser. I deras sortiment finner vi matgrupper, hallmöbler, stolar, soffbord, skänkar, vitrinskåp samt mediabänkar och Tv-bänkar. Med ledord som modernt, klassiskt och ungdomligt är Torkelson ett självklart val för den inredningsmedvetna konsumenten. En given del av Torkelsons arbete är att ständigt arbeta med ett uppdaterat sortiment som svarar upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar.

 

Med sin starka trätradition har massivt trä alltid stått i centrum för Torkelsons möbler och då framför allt den massiva eken som fortfarande är ett starkt signum för deras möbler.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 8 491,50 kr

Egenskaper

EAN 2000004574000
Färg Ek
Leverantörens Artikelnummer 457400
Produkttyp Vitrinskåp för inomhusbruk
Material Ek
Djup 33
Bredd 80
Höjd 187