• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
Fatboy Sittsäck buggle-up Taupe
Fatboy Sittsäck buggle-up Taupe Fatboy Sittsäck buggle-up Taupe Fatboy Sittsäck buggle-up Taupe Fatboy Sittsäck buggle-up Taupe

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Fatboy Sittsäck buggle-up Taupe

Leverans om 3-10 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
FA900.0616
2 709 kr
Artikelnr
FA900.0616

The Original har producerats sedan 2002 och har redan blivit något av en modern klassiker. Dess generösa storlek på 140 x 180 cm ger en underbar komfort och mångsidighet, eftersom du kan forma den precis som du vill.

Sittsäcken är anpassad för såväl stora som små och passar utmärkt till all slags inredning. Låt The Original bli en stol, soffa eller säng - endast din fantasi sätter gränserna.

Vi bockar och bugar för den Finska designern Jukka, som 1998 ger saccosäcken en sista touch och skapar en modern klassiker. Efter han hört Fatboy Slim´s edgy´s låtar blev varumärket FATBOY ett faktum. Med sin design ingår nu Jukka i Design top 100.

Leverantörens artikelnummer 900.0616
Varumärke Fatboy
Typ Sittsäck
Färg Brun
Material Polyester
Bredd (cm) 140
Längd (cm) 190
Fyllning Polystyrenkulor

Sittsäck 140 x 190cm för både inomhus och utomhusbruk.

Läs mer »

Om fatboy

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.