FATBOY

Läs mer

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Fast at Fatboy är kända för några specifika designklassiker hittar du ett brett urval av produkter här. Se exempelvis: 

  • Hängmattor
  • Lampor
  • Sittsäckar
  • Pallar
  • Utomhusmattor
  • Utomhuslampor
  • Möbelskydd
  • Gungstol

Och så mycket mer i detta breda urvalet.

 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

 

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

 

Historian bakom Fatboy

Fatboys ikoniska sittsäckar kombinerar hög kvalitet med exklusiv design. Inspirerad av musiken från Fatboy Slim verkade den finska designern Jukka Setalla vara i framkant av designen. Men det var holländaren Alex Bergman som revolutionerade produkten 2002 genom att skapa ett varumärke runt det, vilket bevisade att Fatboy verkligen kunde sälja sig själv. 

Fatboy-släktträdet är en strategi för det överdimensionerade livet och inkluderar gigantiska lampor, magiska hängmattor och pallar som skapar ett ”underhållande liv”.

 

Fatboys klassiska sittsäckar

Fatboy Original Bean Bag är överdimensionerad, anpassningsbar, slitstark men ändå mjuk och bekväm. De finns i ett brett urval av nylontygfärger som har en skyddande innerbeläggning.

Fatboy Original vattentålig sittsäck har en separat inre avtagbar säck som gör det enkelt att rengöra ytterpåsen. Den har både ett blixtlås och förseglat kardborreband. Original Fatboy sittsäck är inte avsedd för utomhusbruk, men ytterpåsen kan enkelt torkas av med ljummet vatten och tvål och kan därför användas utomhus. Dens yttertyg av nylon är också vattentät så den klarar av att man råkar spilla lite saft eller glass på den. 

Denna Fatboy sittsäck kan förvandlas till en bekväm, vilande daybed när solen står lite väl högt och man bara vill koppla av.

 

En produktportfölj som bara växer

Det hela började med en berömd sittsäck designad 1998 av den finska designern Jukka Setälä. Även om Fatboy började som ett litet designlaboratorium som fokuserade på bara några få sittsäckar framför allt, erbjuder företaget på mycket mer än det idag. 

Utomhusmattor, hängmattor, puffar, bord, belysning, och så mycket mer hittar du här. Fatboy utvidgades verkligen till att bli ett av de mest igenkännbara varumärkena i världen och detta är tack vare det lilla märket som utsmyckar varje enskild produkt de tillverkar. 

Faktum är att alla Fatboy-produkter har ett litet, rektangulärt rött märke som ser skarpt och kontextuellt ut oavsett vilken produkt den sitter på. Den ursprungliga sittsäcken fortsätter att vara stark medan andra produkter läggs till i de ständigt växande kollektionerna varje år.

 

Design och kvalitet gå hand i hand med Fatboy

Fatboy är helt klart ett lekfullt och ungdomligt designföretag, men låt inte det lura dig; kvalitet är inte ett problem med dessa produkter. 

Även om de är färgstarka och livfulla, är alla produkterna byggda med strikta riktlinjer och kvalitetskontroller som garanterar den bästa möbelupplevelsen man kan begära. Fatboy-produkter har ett distinkt utseende som gör att de omedelbart sticker ut i alla rum.

 

Köp Fatboy produkter på Hulténs idag

Nu är det dags att ta in hela det snygga och färgglada sortimentet och hitta dina nya Fatboy produkter idag. Här hittar du allt du kan behöva till uteplatsen och inomhus så att du sätter lite färg på inredningen. Med Fatboy hittar du alltid annorlunda produkter som gör ett stort intryck på dina gäster. 

Här på Hulténs älskar vi utelivet och vi är säkra på att du kommer känna samma när du ser urvalet här. Ta också en titt på hela vårt sommarhärliga urval och hitta produkter som snygga loungemöbler, snygg utomhusbelysning, praktiska parasoller och fina cafémöbler. 

På Hulténs kan du vara säker på att sommaren förgyllas med Fatboys snygga design.