Fatboy

Fatboy är ett nederländskt varumärke som utmärker sig genom att ta fram utemöbler och innemöbler som är unika men framförallt väldigt komfortbla. I sortimentet finns bl.a. den populära hängmattan och sittsäcken The Original. Upptäck Fatboy hos Hulténs!
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 182

Sida
per sida
Minskande ordning
  1. Erbjudande
    Fatboy Gungstol till sittsäck
    Fatboy Rock n roll gungstol
    Specialpris 2 290 kr rek. pris 3 149 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 182

Sida
per sida
Minskande ordning
Fatboy

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.