Specifikationer

Märke Fatboy
Bredd 134 cm
Längd 180 cm
Höjd 0 cm
Lev.art nummer 105798

Beskrivning

Fatboy Floatzac är den ultimata loungen för både vid och på vattnet. Denna bekväma flytande vattensäng är fylld med snabbtorkande, vattenbeständiga EPS-pärlor. Dessutom har Floatzac en stadig undersida gjord av meshtyg, vilket gör att vattnet lätt kan rinna bort. Du kan använda den var som helst: inomhus såväl som utomhus, i vattnet, såväl som bredvid. Till exempel är den här vattensäcken utrustad med justerbara remmar med vilka du enkelt kan ta upp den ur vattnet. Solstolen vid vattnet är UV-beständig, vattentät och fläckbeständig och finns i en mängd trendiga, klorbeständiga färger. Floatzac sjunker inte, så du kan slappa av på vattnet utan bekymmer.

Recensioner

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 744,10 kr

Specifikationer

Märke Fatboy
Bredd 134 cm
Längd 180 cm
Höjd 0 cm
Lev.art nummer 105798