Specifikationer

Märke Fatboy
Färg Röd
Material Plast
Bredd 0 cm
Längd Ø 20 cm
Diameter 20 cm
Höjd 20 cm
Lev.art nummer 100277

Beskrivning

Bolleke av Fatboy med silikonslinga.

Bollekes enkla design får alla elementära komponenter att synas. När Bolleke är tänd liknar den enkla formen en pärla. Tack vare dess jämna konturer skapar Bolleke ett enhetligt ljus i vilket utrymme som helst. Bolleke har även en teknik speciellt utformad för Fatboy, ljuset är jämnt fördelat över hela lampan. Knapparna är tillverkade i mjuk silikon och är diskret integrerade i lampans design. Knapparna matchar färgen på repet, som är inspirerad av hårsnoddar och båtsnöre. Du kan fästa fast Bolleke lika enkelt som du sätter upp håret eller binder fast båten. 

 

Med tre olika ljusställningar kan du använda Bolleke vid många tillfällen, vare sig det är inomhus eller utomhus.

 Beroende av ljusinställning går att Bolleke att använda mellan 8-20 timmar mellan laddningstillfällena.

 

Mått: bollen är 20cm i diameter.

Vikt: 600 gram

Material: HDPE (en tålig plast)

 

 

Recensioner

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 845,10 kr

Specifikationer

Märke Fatboy
Färg Röd
Material Plast
Bredd 0 cm
Längd Ø 20 cm
Diameter 20 cm
Höjd 20 cm
Lev.art nummer 100277