Utebelysning

Läs mer

Perfekt utebelysning till långa kvällar

Utomhusbelysning är några av de bästa sakerna du kan köpa på till ditt hems uteplats och orsakerna till det är många. Denna typ av belysning lyckas på ett vackert sätt kombinera funktionalitet med visuellt utseende, vilket innebär att alla utomhuslampor du väljer garanteras att inte bara vara funktionella utan också se fantastiska ut. 

Vårt omfattande sortiment inkluderar fantastiska varumärken som exempelvis:

  • Hillerstorp
  • Fermob
  • Fatboy
  • Brafab
  • Skagerak
  • Cane-Line

 

Och artiklarna vi erbjuder finns i ett stort utbud av finish, stilar och lampor. Så tveka inte och handla utebelysning hör idag för en härlig yttre belysning för ditt hem. Vi har några bra tips om hur man handlar utomhusbelysning på Hulténs, så läs vidare.

 

Utnyttja solens energi för utebelysning

När det gäller utomhusbelysning älskar många solcellsenergi. Till skillnad från interiörbelysning, som inte får tillräckligt med exponering för solen, kan utomhusbelysning genast dra nytta av denna extraordinära förnybara energikälla. 

På så sätt kan du enkelt spara pengar med solens utomhuslampor utan att behöva oroa dig för att gömma irriterande kablar eller ansluta dina lampor till ett eluttag. Dessutom ser solens utomhusbelysning modernt och elegant ut.

 

Kabelfri utebelysning i trädgården

Tack vare att solcellsenergi fungerar oberoende av externa strömkällor är designalternativen obegränsade. Med lite hjälp från solen blir det så mycket lättare att sprida runt belysningen i trädgården. Vissa soldrivna trädgårdsljus kan till och med stå på marken, och terrassbelysning kan placeras oberoende av varandra, eftersom inga anslutningskablar behövs. 

Kanske vet du inte att det också finns fantastiska möjligheter för batteridrivna utomhusbelysning. Dessa laddas genom en USB anslutning och beror lagrar energin som ackumuleras under hela dagen. På så sätt kan den stå helt fritt utan kabel när du behöver den ute på terrassen eller balkongen. 

Det enda ytterligare konsekvenser som du måste tänka på är då, till exempel, att behöva byta batterier då och då. Så, om dina sollampor slutar fungera bra, kan du behöva titta på batterierna och byta ut dem.

 

Flera kategorier att välja mellan

Ett annat roligt plus med många lampor i vårt urval är att de vanligtvis har ett inbyggt LED-system. Anledningen är ganska enkel: lysdioder är otroligt energieffektiva, vilket innebär att de bara behöver en liten mängd elektricitet för att fungera. Det gör naturligtvis solens utomhusbelysning mycket effektivare.

Om du tittar noga på den här sidan kommer du att märka att vi noggrant har valt ut några utvalda kategorier som kan väljas mellan uppe i venstre hörna. De representerar mer förfinade klassificeringar inom den breda kategorin utomhusbelysning, samt är några av de mest populära och sökte efter typer av utomhusbelysning, till exempel ljuslykta eller lampor. 

Det bästa sättet att starta ditt shoppingäventyr på Hulténs är att bläddra bland våra utvalda kategorier. Alternativt är du välkommen att skriva in någon form av utomhusbelysning som du kanske tänker på i sökrutan högst upp.

 

Utebelysning för alla stilar och plånböcker

Vi vet att när du handlar belysning för ditt hem är det inte bara design och funktionalitet som du är ute efter, utan också bra värde för pengarna. Hulténs erbjuder utomhusbelysning för varje budget och smak, men alla uppskattar överlägsen kvalitet till lägsta möjliga pris. 

Med detta i åtanke har vi utvalt några högkvalitativa lampor och belysning som innehåller klassiska favoritprodukter när det gäller utomhusbelysning. Utöver det har vi också sammanställt ett sortiment som passar alla plånböcker, så att du hittar den perfekta utebelysningen för dig.

 

På den perfekta uteplatsen med Hulténs

Hulténs ska vara en bra resurs när det gäller att bara få lite inspiration till utelivet. Oavsett om du är redo att handla utomhuslampor eller inte är idéer gratis och vi erbjuder också många av dem. Därför hittar du alltid inspirationssidor med fräscht innehåll varje dag om en rad olika utemöbler, inklusive utomhusbelysning. 

Du hittar också några av de mest populära utemöblerna och produkter här på Hulténs, som exempelvis utesoffor och soffbord. Oavsett om du behöver hitta den perfekta matgruppen för ditt hem eller om du planerar en fest och snabbt vill se några alternativ när det gäller terassvärmare, kan vi lysa vägen!

 

Belysning och lampor till hemmet

Behöver du ännu mer ljusinspiration för hemmet? Hulténs lampor och belysning för inomhusbruk är din ultimata ljusbutik! Handla online för att upptäcka ett brett utbud av golvlampor, bordslampor och dekorativa lampor som hjälper dig att skapa den mysiga stämningen inomhus.

Kolla in hela vårt urval av utomhusbelysning här eller gå direkt till vår sida för inomhusbelysning för att få de mest stilrena och trendiga lamporna och belysning till hemmet.

Oavsett om du vill hitta en stor accentlampa som ska stå fritt i trädgården, en mindre ljuslykta till soffbordet på balkongen, eller en golvlampa som ska lysa upp hela uteplatsen så ska du shoppa online på Hulténs för att hitta den belysning som du kommer att älska.

 

Köp din utebelysning på Hulténs idag

Nu är det dags att scrolla upp på denna sidan och hitta ett brett och fint urval av snygg utebelysning som passar exakt alla behov. Hitta din perfekta lampa bland ledande varumärken och tidlösa designs. Vi är säkra på att du kommer hitta din lampa på Hulténs.