Saccosäckar

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 92

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 92

Sida
per sida
Minskande ordning

Saccosäck - för en lekfull inredning

Med en saccosäck kan du verkligen skapa en kreativ inredning till ditt hem. Saccosäckar blev populära för ett tiotal år sedan och var då främst skapade för barn. Idag är en saccosäck en självklar inredningsdetalj i många nordiska hem. En saccosäck är en oerhört flexibel möbel. Du kan både sitta och ligga i den och den kan funka perfekt som en loungemöbel i ditt uterum eller uteplats. På Hulténs säljer vi många olika sittsäckar och saccosäckar. Du kan t.ex. köpa stor saccosäck, billig saccosäck, saccosäck fatboy och mycket mer. 

Fatboy saccosäck och sittpuff

Vi har ett stort urval av Fatboys produkter. I urvalet hittar du en mängd olika saccosäckar, sittpuffar och andra säckar. En Fatboy säck har en modern känsla i kombination med härliga material som Sunbrella och Polyester. Många av säckarna som The Original occh Original Outdoor är saccosäckar som kan vara utomhus. Tyget på sittsäckarna är även avtagbart, vilket gör det enkelt att tvätta de. Hos Hulténs hittar du saccosäckar från Fatboy och Cane-Line.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.