Saccosäckar

Läs mer

Saccosäck - för en lekfull inredning

Med en saccosäck kan du verkligen skapa en kreativ inredning till ditt hem. Saccosäckar blev populära för ett tiotal år sedan och var då främst skapade för barn. Idag är en saccosäck en självklar inredningsdetalj i många nordiska hem. En saccosäck är en oerhört flexibel möbel. Du kan både sitta och ligga i den och den kan funka perfekt som en loungemöbel i ditt uterum eller uteplats. På Hulténs säljer vi många olika sittsäckar och saccosäckar. Du kan exempelvis köpa:

  • Stora saccosäck
  • Billiga saccosäckar
  • Saccosäckar från fatboy 
  • Och mycket mer

 

Här kan du också se ett stort urval av olika färger och stilar, så att du kan hitta just den saccosäcken som du har letat efter. 

Om du är på utkik efter sittplatser till trädgården kan du även ta en titt här

 

Fatboy saccosäck och sittpuff

Vi har ett stort urval av Fatboys produkter. I urvalet hittar du en mängd olika saccosäckar, sittpuffar och andra säckar. En Fatboy säck har en modern känsla i kombination med härliga material som Sunbrella och Polyester. Många av säckarna som The Original och Original Outdoor är saccosäckar som kan vara utomhus. Tyget på sittsäckarna är även avtagbart, vilket gör det enkelt att tvätta de. Hos Hulténs hittar du saccosäckar från Fatboy och Cane-Line.

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

 

Cane-lines saccosäckar och sittsäckar

Gemensamt för Cane-lines designers är förankringen i den danska designtraditionen. Det betyder hantverksmässiga kvalitéer och enkelthet i utseendet. Det följer även den kurs som Cane-line har satt och som globalt sett får uppvärksamhet. Det nordiska ljuset lever i varje design, så som den stora kärleken till dyrbara stunder utomhus.

Det starka teamet av designers gör detta fundament det enkelt att leva upp till essensen av Cane-line – Life Made Comfortable.

De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Saccosäckens historia 

Vi bockar och bugar för den Finska designern Jukka, som 1998 ger saccosäcken en sista touch och skapar en modern klassiker. Efter han hört Fatboy Slim´s edgy´s låtar blev varumärket FATBOY ett faktum. Med sin design ingår nu Jukka i Design top 100.

Det hela började med The Original som vi naturligtvis har ett stort urval av här på Hulténs. The Original har producerats sedan 2002 och har redan blivit något av en modern klassiker. Dess generösa storlek på 140 x 180 cm ger en underbar komfort och mångsidighet, eftersom du kan forma den precis som du vill.

Fast att Fatboy helt klart har gjort saccosäcken ikonisk så finns det flera olika saccosäckar som är minst lika snygga. Det geniala med denna är att den är så versatile, och kan passa in i flera olika inredningsstilar. Är du ute efter att skapa ett lugnt och harmoniskt uterum? Då är en sittsäck i jordnära färger ett glasklart val. Ska du inreda ett barnrum eller tonårsrum? Då kan ett hörn med två saccosäckar skapa den perfekta ramen för att hänga och snacka med sina vänner. 

Sittsäcken är anpassad för såväl stora som små och passar utmärkt till all slags inredning. Låt The Original bli en stol, soffa eller säng, eller lpt några av de andra modeller skapa just precis den känslan du är ute efter. Endast din fantasi sätter gränserna. 

 

Olika modeller till olika ändamål 

Utöver den klassiska saccosäcken så har vi här på Hulténs även andra modeller från Fatboy. Den vanliga sittsäcken som vi alla känner är designad till en person, men nu har det utökats till att rymma många fler. 

Lamzac L en madrass som levereras i en liten, bärbar och lätt väska. Lamzac är lätt att blåsa upp och trycka ihop vart du än är. Luftmadrassen är tillverkad av stark nylon som säkerställer att Lamzac håller på alla underlag, vare sig det är på stranden, i skogen eller på festivalen. Fatboy har lagt stor fokus på att förbättra luftens täthet och material, vilket resulterar i en stark och lätt produkt som du enkelt kan ta med dig överallt. Denna är perfekt till strandhäng eller på ett barnrum när man plötsligt har vänner som ska sova över. 

Buggle-Up är sittsäcken från Fatboy som kombinerar härlig komfort och utomhusklimat. Buggle-Up passar perfekt på altanen, vid poolen eller varför inte inomhus? Till sittsäcken ingår två band som gör att du kan forma säcken till vilken sittposition du önskar. Men kom ihåg att alla saccosäckar och sittpuffar bör förvaras inomhus när du inte använder den. 

 

Bli sommarklar med utemöbler från Hulténs

När vädret bjuder på sommar och sol då vill vi bara tillbringa så mycket av vår fritid i trädgården och på terrassen eller balkongen som bara möjligt. Utforska Hulténs stora sortiment av utemöbler i god kvalitet från ledande varumärken och välj det som passar din smak och din trädgård. 

Här hittar du både matchande trädgårdsbord och trädgårdsstolar, bekväma solstolar, loungeset och caféset i trä, aluminium, rotting, plast eller annat. Kom också ihåg att köpa dynor till dina utemöbler så att du får bästa möjliga komfort - detta är särskilt viktigt när vädret är bra och man råkar sitta ute i många timmar.

Du kan även köpa utemöbler och saccosäckar till bra och billiga priser här på vår hemsida, här samlar vi hela sortimentet och du kan få en snabb leverans i hela Sverige med en rad olika betalningsalternativ. Välkommen att handla din nya saccosäck hos Hulténs idag!