Rottingstolar

Tidlösa och vackra rottingstolar

Läs mer

Tidlösa och vackra rottingstolar

Om du vill ha en elegant och bekväm stol till din trädgård behöver du inte leta längre än vårt sortiment av rottingstolar. Våra rottingstolar innehåller enkla matstolar samt mjuka loungemöbler som inkluderar snygga fåtöljer och matchande pallar för det ultimata trendiga utseendet. 

Här hittar du flera populära varumärken som alla är kända för sin höga kvalitet och storslagna design. Du kan bland annat hitta:

 • Brafab
 • Sika Design
 • Artwood
 • Hillerstorp
 • Cane-Line

 

Och flera snygga varumärken. På Hulténs hittar du också rottingstolar i en rad olika färger inklusive svarta, grå och bruna vävningar, så du kommer säkert att hitta en rottingstol som passar perfekt för din trädgård. 

 

Populära och praktiska möbler i snyggt rotting

När det gäller rotting har Hulténs en rad olika utemöbler i det enormt snygga materialet. Du kan hitta allt du behöver till trädgården eller balkongen här och kan enkelt skapa den mysigaste platsen i hemmet. Här hittar du möbler som: 

 • Soffor
 • Matbord
 • Fåtöljer
 • Pallar
 • Cafébord
 • Solsängar
 • Karmstolar

 

Och flera snygga möbler. Självklart hittar du också ett brett urval av stolar av alla slag på denna sidan, oavsett om du ska ha bekväma stolar runt matbordet eller den perfekta fåtöljen i trädgårdens mysigaste hörn. Eller varför inte en härlig soffa som kan lyfta hela stilen? 

 

Ta hand om dina vackra rottingstolar 

När det gäller trämöbler så tål de tämligen mycket innan de börjar att få sprickor. Dock bör du tänka på att de alltid bör vara täckta under vinterhalvåret. I och med att det är trä mår de bäst när det står torrt och gott, så alltså inte en fuktig lekstuga eller liknande. 

Det är alltid en bra idé att starta den härliga sommarsäsongen med att sköta om sina utemöbler och med rotting gör du det enkelt med en omgång möbelolja. Denne ska vara torkande och krävs bara ett lager, en gång om året. På Hulténs hittar du underhåll till alla möbler, även stål och aluminium. 

Så se till att dina snygga nya rottingstolar håller i flera år och kan ställas fram sommar efter sommar. Och kom ihåg att så länge möblerna hålls torra, så mår träet bra. 

 

Köp vackra rottingstolar på Hulténs idag

Investera i utestolar som verkligen håller stilen och aldrig går ut ur mode. Rotting är ett tidlöst material som alltid kommer tillbaka år efter år. Just nu är rotting enormt populärt, både för inomhus och utomhusbruk, och det passar in året om. 

För att se till att dina vackra rottingstolar håller länge och förblir snygga kan du invester i ett praktiskt möbelskydd, så att det inte utsätts för vind och regn. Det kommer göra dig väldigt glad om du från första dagen tar hand om dina nya möbler. Då har du nämligen stiliga rottingstolar i flera år framöver. 

På Hulténs hittar du allt du behöver för att göra sommaren i trädgården eller på balkongen till en oförglömlig tid. Skapa den mysigaste platsen för familj och vänner med snygga rottingstolar som du hittar här.