• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Praktö fotpall i rotting Hillerstorp
Praktö fotpall i rotting Hillerstorp Rottingmöbler Hillerstorp Praktö rottingmöbler Hillerstorp Praktö fotpall natur Hillerstorp Praktö fotpall natur Hillerstorp

Leverans 7-14 arbetsdagar

Praktö fotpall natur Hillerstorp

Leverans 7-14 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
HI57665
1 379 kr
Artikelnr
HI57665

Fotpall i naturrotting som passar till Praktö fåtölj.

 

Praktö rottingfåtölj i naturrotting är den perfekta platsen för avkoppling. Praktö är tillverkad för att snyggt passa in till din inredning, samtidigt som den har en härlig komfort. Det är här du njuter efter en lång dag på jobbet. En fotpall ingår i serien för extra komfort. Köp till en fårskinnspläd och förgyll de kalla höst- och vinterkvällarna!

 

Vi rekommender att naturrotting endast används inomhus då träet är känsligt för fukt och vatten.

Leverantörens artikelnummer 57665
Varumärke Hillerstorp
Typ Fotpall
Färg Beige, Brun
Material Glas, Rotting
Bredd (cm) 56
Djup (cm) 41
Höjd (cm) 47
Vikt (kg) 4
Övrigt Endast för inomhusbruk

Fotpall i Praktö serien i naturrotting från Hillerstorp.

Läs mer »

Material

  Rotting

  Rottingen är tillbaka efter många år och har nu blivit populärt igen för t.ex uterum men även inomhus som en inredningsdetalj.

  Rotting bör stå under tak då regn och fukt förstör rottingens struktur och färg snabbt. Rotting möbler är ofta målade eller betsade och behöver rengöras kontinuerligt för att hållas fräscha. Om rottingen står på ett väldigt torrt område kan den behöva oljas in för att träet inte skall spricka.

Om hillerstorp

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar. I sortimentet ingår stolar, stapelstolar, soffor, möbelskydd och mycket mer. Skapa den typiska svenska sommaren med möbler från Hillerstorps Trä.