Hillerstorp

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Upptcäk möblerna hos Hulténs.
Populära filter Shopping Options

Typ av möbelskydd

 1. Hammock 1 Artikel
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 359

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 359

Sida
per sida
Minskande ordning
Hillerstorp

Möbler från Hillerstorp

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar.

 

I Hillerstorp stora sortimentet ingår:

 • Bord
 • Stolar
 • Stapelstolar
 • Soffor
 • Hammockar
 • Möbelskydd
 • Och mycket mer
 •  

  Skapa den typiska svenska sommaren med möbler från Hillerstorps Trä. För en klassisk sommar lullig trädgårdskänsla, eller ett smart och praktiskt balkonghäng för sena sommarkvällar, Hillerstorp har möblerna för dig.

   

  Småländsk möbelsnickartradition

  Här möter du den traditionella småländska möbelsnickartraditionen men med en modern twist. Många av Hillerstorps möbler har en klassisk anda och uttryck för de som vill skapa en traditionell svensk sommarkänsla med blåbär och smultron på terrassen. Men du hittar även trendiga möbler i metall och de super moderna rotting, som både kommer i trendigt design men även retro för dem som vill återuppleva 70 talet men med dagens komfort. Idag har Hillerstorp även arbetsbord och smarta utekök för de som vill spendera hela sommaren utanför, kolla exempelvis på Läckö utekök i klassisk design. Detta svensktillverkade uteköket är gjord av FSC®-märkt kärnfuru från Hillerstorps Trä. Det eleganta uteköket ingår i en serie utemöbler som innehåller både matgrupper och soffgrupp så att du kan matcha hela din inredning. Komplettera uteköket med en arbetsbänk i samma kollektion för mer generösa arbets- och avställningsytor, och för att fullända stilen såklart. En annan trendig stil som Hillerstorp har glasklar koll på är shabby chic. Shabby Chic är en lantlig, romantisk inredningsstil med rötter från 1980-talet. Ett viktigt inslag i hela designen är att utemöblerna ska se patinerade ut.

   

  Topp till tå i Hillerstorp

  Tack vare Hillerstorps stora sortiment kan du enkelt inreda hela uterummet eller terrassen med möbler från Hillerstorp. Detta skapar en röd tråd i utemiljön och ger en avslappnad känsla av harmoni.

  Om din terrass eller golv i uterummet är i trä kan du med fördel välja Hillerstorp trä möbler för att genomföra stilen. Du kan antingen hitta en färg som matchar golvet eller terassen, men varför inte testa en kontrastfärg? Eller en ljusare trä färg? På detta sättet matchar du material med mixar färg vilket ger ett väldigt stiligt uttryck som är klassiskt men samtidigt trendigt.

  Om du är ute efter att skapa en mer bohemisk och mindful utemiljö är rotting det perfekta materialet för dig. Möbler i detta material får en att tänka direkt på 70 talet och deras orange bruna toner.

  Som tur har trenden inte lagt beslag på just de färgerna, men det har absolut tagit rotting in i vår moderna tid. Detta ger ett fräscht och uppfriskande twist på den älskade klassikern och idag kan du hitta rotting möbler i flera olika stilar. Från Hillerstorp hittar du mest den romantiska stilen med stora fåtöljer och tillhörande bord och puffar. Vi rekommender att naturrotting endast används inomhus då träet är känsligt för fukt och vatten.

  Flera serier har en komplett produktkategori så att du kan matcha alla dina utemöbler. Se exempelvis på Bara Vara om du är ute efter stilrena möbler. Bara Vara är en serie med stilrena linjer och generösa dimensioner. Utemöblerna i serien kan kombineras på oändligt många vis och tack vare hjulen, som är låsbara, kan du flytta runt Bara Vara i hela trådgården, hemmet eller uterummet.

  Både för balkong och trädgård

  Hos Hulténs finner du ett utvalt sortiment av balkongmöbler, konstrottingmöbler, trämöbler och loungemöbler från Hillerstorp. När det gäller balkongmöbler rekommenderas det att ha möbelskydd på vintern, om möblerna inte kan stå inne i förråd när det är minusgrader och regn.

  Genom att använda ett möbelskydd eller möbelöverdrag kan du spara mycket tid i form av underhåll, speciellt när det gäller trädgårdsmöbler i olika träslag. I vårt sortiment av möbelskydd och möbelöverdrag finner du skydd till trädgårdsmöbler som matgrupper, soffgrupper, loungemöbler och loungegrupper.

  När man har en balkong då vet man att det viktigaste är at optimera utrymmet så bra som möjligt. Därför är det smart att satsa på möbler som har flera funktioner, och såklart en snygg form. En läcker dynbox kan till exempel användas både för förvaring av kuddar och filtar och som bänk eller bord.

  Ett litet bord som kan fällas ner när det inte används är också värt att titta på, detsamma gäller för balkongstolar. Välj en modell som kan slås ihop eller staplas. Det hjälper att alla dessa också har supersnygg design, så du inte behöver välja mellan form och funktion.

  Vi har även möbelskydd och hörnsoffskydd till utemöbler som modulsoffor och andra utemöbelskydd som skydd till, hammock, solsängar, parasoller, däckstolar med mera. Hammockskydd från Hillerstorp tillverkat i en grå polyesterväv som är vattenavvisande. Hammockskyddet har framtill en dragkedja i hörnen som gör det möjligt att sitta i hammocken även när skyddet är på.

  Har du frågor eller funderingar kring Hillerstorps utemöbler?

  Vi har utemöbler i skandinavisk design för alla typer av hem och miljöer. Se till att njuta av sommaren och förläng säsongen med utemöbler och Hillerstorp som gör det möjligt att njuta av din uteplats eller eftermiddagskaffe ute i solen. Om du har frågor eller funderingar hjälper vi dig gärna. Du kan nå oss via telefon eller på mailto:support@hultens.se

  Hos Hulténs erbjuder vi ett stort och rikt urval utemöbler, så att du kan titta igenom och hitta de möbler som passar just dig och din stil. Hittade du inte vad du letade efter? Vi kan vi hjälper gärna till med inspiration eller tips till produkterna, så fråga bara!

  Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.