Teakmatbord

Läs mer

Stora och små matbord i teak

Bland våra matbord i teak har vi försökt att hitta en mix av både små och stora bord för uteplats och uterum. Här finns allt från små teakbord som passar mindre balkonger och uteplatser till stora bord med möjlighet att förlänga när du har många gäster. Ett snyggt teakbord som bas för din matgrupp passar perfekt med många olika stilar och miljöer.

För en vacker och klassisk uteplats kan borden kombineras med stolar i teak, eller skapa en varm och inbjudande grupp med stolar i konstrotting medan stolar i stål gör att gruppen lutar mer åt det moderna hållet.

Teak matbord i flera olika former

Känn gemenskapen med familj och vänner vid antingen ett runt eller kvadratiskt bord. Eller föredrar du mer praktiska alternativ som exempelvis bord med förlängning? Oavsett vilka behov du har kan du hitta ett vackers matbord i teak i vårt stora sortiment.

Här på Hulténs hittar du teakbord som är runda, kvadratiska och rektangulära. Vi har även lite mer unika former som sexkantigt, åttakantigt och ovala teakbord.. Några av våra matbord är ett resultat av samarbete med duktiga möbeldesigners.

Du kan även se vackra soffbord i teak om du letar efter ett matbord till din soffgrupp. Teak är ett otroligt vackert material och du kan hitta precis de möbler som passar på din uteplats eller balkong.

Snygga teak matbord från flera varumärken

Bland våra leverantörer av teakbord finns etablerade och seriösa tillverkare av utemöbler. I sortimentet kan du hitta flera varumärken som är förknippade med vacker design och hög kvalitet som exempelvis:

  • Brafab
  • Cane-Line
  • Dedon
  • Skargaarden
  • Skagerak
  • Grythyttan
  • FriForm

Och många fler snygga varumärken. Du hittar alltid ledande och pålitliga varumärken hos Hulténs och kan känna dig trygg i att du köper kvalitetsmöbler när du väljer ett av våra snygga teak matbord. Du kan också hitta flera snygga möbelserier från dessa varumärken som matchar med alla dina teakmöbler på uteplatsen. Det är smidigt att hitta den rätta stilen hos Hulténs.

Flera snygga möbler i teak

Det är ingen hemlighet att teak har blivit väldigt populärt igen på sistone. Teak var ett givet inslag i de flesta hem på 60- och 70-talet och gav hemmet en mysig atmosfär i kombination med bruna och orangea inredningsdetaljer.

Nu har teak kommit tillbaka med stora steg i många hem, men denna gången stylar vi det på ett nytt sätt. Teakmöbler ger nämligen en varm och mysig känsla och passar därför perfekt med lite kallare toner och minimalistisk design. Du kan till exempel matcha snygga teakmöbler med stilren inredning som komplementerar varandra för en harmonisk look..

Ta till exempel en grå loungesoffa och matcha med ett tidlöst teakbord, och styla därefter med svarta och beiga kuddar och filtar som passar perfekt med både de kalla och varma tonerna. Det ger en klassisk och tidlös inredning som kommer hålla i flera år framöver.

Inred uteplatsen med mysiga detaljer

När du har hittat ditt teak matbord är det dags att hitta stolar och accessoarer som passar ihop med din nya möbel. När det gäller stolar kan du välja mellan flera vackra teakstolar som passar perfekt till ditt nya matbord. Det kan även vara snyggt om du har väldigt enkla, simplistiska stolar , så att matbordet kan bli mittpunkten på uteplatsen.

Du kan också välja att styla med andra stolar som exempelvis plast eller konstrotting för en mer modern känsla. När du har hittat dina stolar kan du börja titta på inredning till hela uteplatsen. På Hulténs kan du hitta ett brett sortiment av accessoarer till uteplatsen. Här kan du hitta allt från kuddar och filtar till mysiga lampor och krukor.

Skydda dina teakmöbler på bästa sätt

Teak är ett enormt vackert material men det är viktigt att sköta det ordentligt för att det ska kunna hålla i flera år. För att förlänga livslängden på dina möbler är det en bra idé att tvätta dina teakmöbler med vatten och grönsåpa ungefär 3-5 gånger under en säsong, beroende på hur mycket smuts möblerna blir utsatta för.

Om dina möbler står under ett träd är det naturligt att möblerna har ett större behov av rengöring. Om möblerna är placerade på en balkong krävs det inte lika mycket skötsel men det är fortfarande viktigt att ta hand om möblerna för att skydda mot skador från regn och blåst.

Med våra möbelskydd for matgrupper är det enkelt att skydda ditt nya teak matbord mot alla former av väder. Du kan hitta lätta och stilrena skydd i alla storlekar så att det är extra smidigt att ta hand som dina möbler.

Köp ditt teak matbord på Hulténs

Gå på upptäcktsfärd i sortimentet nu och hitta flera snygga teak matbord som sätter guldkant på din uteplats. På Hulténs är vi experter på allt som har med uteliv och utemöbler att göra så vi kan garantera att du kommer att hitta det perfekta matbordet för just din uteplats hos oss.

Om du vill utforska några andra material kan du ta en titt på våra furumöbler och rottingmöbler för att skapa samma känsla som teak. Kika även på våra plastmöbler och stålmöbler för en lite kallare och mer reserverad stil. Välj konstrottingmöbler och aluminiummöbler för hållbara och slittåliga möbler till uteplatsen.

Ta en titt på vårt stora urval och hitta allt till din uteplats här. Med rätt möbler kan du förlänga sommarsäsongen så att du kan njuta av de varma och soliga dagarna utomhus. Hitta allt här på Hulténs och köp ditt nya teak matbord idag.