Cane-Line

Nest Fåtölj Natural Inkl. Dynor

9 265 kr 10 900 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
9 265 kr 10 900 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Natur
Material Aluminium
Bredd 80 cm
Längd 85 cm
Djup 80 cm
Höjd 72 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 48 cm
Lev.art nummer 57422USL

Beskrivning

Nest outdoor - en serie av loungemöbler designad av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD för Cane-Line. Serien är tillverkad av konstrotting på en ram av aluminium, vilket gör den ytterst väderbeständig. Möblerna har hantverk och komfort i fokus, kombinerat med den harmoniska danska designens enkla stil och stämning. "Möblerna i Nest serien är i sig själv en historia om hur de har skapats eftersom hantverket bakom är synligt i den starka flätningens uttryck. Hela möbeln är ett stycke geometri som både skapar form och berättelse" förklarar designer Johannes Foersom om möblerna i Nest serien.

 

  • Konstrotting av premiumkvalité
  • Bekväma dynor i Sunbrella
  • Stomme av aluminium
  • Design: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD

 

Här visar vi Nest fåtölj outdoor inklusive dynor Cane-Line

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 9 265,00 kr

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Natur
Material Aluminium
Bredd 80 cm
Längd 85 cm
Djup 80 cm
Höjd 72 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 48 cm
Lev.art nummer 57422USL