Fåtöljer

I vårt sortiment av utemöbler hittar du ett stort urval av fåtöljer i alla dess former. Här kan du hitta moderna och klassiska fåtöljer som passar utomhus och inomhus.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 318

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 318

Sida
per sida
Minskande ordning

Fåtöljer till trädgården och uterummet

I vårt sortiment av utemöbler hittar du ett stort urval av fåtöljer i alla dess former. Här kan du hitta moderna och klassiska fåtöljer som passar utomhus och inomhus. En utefåtölj kan ofta vara en avgörande faktor i din inrednings bas. Hos oss kan du hitta fåtöljer i teak, konstrotting, aluminium, rotting och mycket mer. En loungefåtölj eller en korgstol bidrar ofta till en härlig och avslappnad atmosfär som verkligen hör sommaren till.

Rottingfåtöljer för en härlig känsla

Att köpa en fåtölj till uterummet ska vara enkelt. Därför har vi en enkel filtering- och sökfunktion som underlättar för dig när du ska hitta din utefåtölj. Du kan välja om du vill visa rottingstol, fotölj, loungefåtöljer och mycket mer. Tänk på att rottingmöbler ska stå under tak så håller de längre. 

Överdrag till fåtölj

Hos oss på Hulténs kan du också köpa överdrag till fåtölj. Vi erbjuder även ett stort sortiment av möbelskydd till övriga trädgårdsmöbler och utemöbler. Välkommen att handla fåtöljer, loungefåtöljer och rottingfåtöljer hos Hulténs.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.