Komplettera med

Specifikationer

Färg Natur
Material Aluminium
Bredd 67 cm
Längd 81 cm
Djup 81 cm
Höjd 98 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 42 cm
Lev.art nummer SD-E182-NU

Specifikationer

Färg Natur
Material Aluminium
Bredd 67 cm
Längd 81 cm
Djup 81 cm
Höjd 98 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 42 cm
Lev.art nummer SD-E182-NU

Beskrivning

Monet fåtölj i naturfärgad konstrotting och aluminium från Sika Design.

 

  • Tillverkad av tåliga och underhållsfria material
  • Komplettera med dyna i olika tyger
  • Ser ut som äkta rotting

 

MÅTT

Bredd: 67 cm

Djup: 85 cm

Höjd: 98 cm

Sitthöjd: 40 cm

 

I bild visar vi Monet fåtöljen i naturfärgad konstrotting.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 6 412,50 kr