Skovby

SM107 Matbord 101x160-316/368 cm Ek Lackad

23 759 kr 26 399 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Skovby Matbord #107 är en hyllning till klassisk estetik och funktionell design. Med en rektangulär bordsskiva och en subtil böjning på långsidorna uppnår detta... Mer info
23 759 kr 26 399 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Skovby Matbord #107 är en hyllning till klassisk estetik och funktionell design. Med en rektangulär bordsskiva och en subtil böjning på långsidorna uppnår detta... Mer info
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Ek
Lev.art nummer SM107E

Beskrivning

Skovby Matbord #107 är en hyllning till klassisk estetik och funktionell design. Med en rektangulär bordsskiva och en subtil böjning på långsidorna uppnår detta matbord en harmonisk balans mellan traditionell elegans och organisk skönhet, vilket gör det till den perfekta tillbehöret för alla hem.

Design och Estetik

Den rektangulära bordsskivan är inte bara en platt yta; dess lätt böjda långsidor tillför en mjukhet till dess silhuett, vilket skapar en visuellt tilltalande form som lockar ögat och ger en känsla av rörelse och dynamik till rummet. Denna subtila designelement ger matbordet en tidlös och sofistikerad estetik som kompletterar alla inredningsstilar.

Stabilitet och Hållbarhet

De noggrant vinklade benen är inte bara en dekorativ detalj; de är också konstruerade med stabilitet och hållbarhet i åtanke. Med en robust konstruktion som tål daglig användning och normal slitage kommer Skovby Matbord #107 att stå emot tidens prövningar och förbli en pålitlig möbel i ditt hem under många år framöver.

Praktisk Funktionalitet

Skovby Matbord #107 är utrustat med den välkända patenterade Skovby-förlängningsfunktionen, vilket gör det till ett mångsidigt val för alla sammankomster. Genom att dela bordets fyra ben i åtta möjliggör denna funktion enkel förlängning av bordet med upp till tre iläggsskivor. Med plats för allt från 6 till 14 personer runt bordet blir detta matbord det perfekta valet för både intima middagar och festliga tillställningar.

Platsbesparande Förvaring

Skovby Matbord #107 är utformat med praktisk förvaring i åtanke. Alla iläggsskivor kan enkelt förvaras under bordsskivan, vilket gör det möjligt för dig att anpassa storleken på bordet efter behov utan att behöva kompromissa med kvalitet, stil eller utrymme. Med denna smarta lösning är Skovby Matbord #107 mer än bara en möbel; det är en investering i både stil och funktionalitet för ditt hem.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 26 399,00 kr

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Ek
Lev.art nummer SM107E