Teakmatbord

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 130

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  French matbord 120 cm teak Artwood
  French matbord 120 cm teak Artwood
  Specialpris 9 990 kr rek. pris 12 905 kr
 2. Erbjudande
  French matbord 150 cm teak Artwood
  French matbord 150 cm teak Artwood
  Specialpris 12 790 kr rek. pris 16 035 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 130

Sida
per sida
Minskande ordning

Stora och små matbord i teak

Bland våra matbord i teak har vi försökt att hitta en mix av små och stora bord för uteplats och uterum. Här finns allt från små teakbord för mindre balkonger och uteplatser till stora med möjlighet att förlänga. Med ett teakbord som bas för din matgrupp kan den passa in i många olika stilar och miljöer. För en vacker och klassisk utemöbler kan borden kombineras med stolar i teak, eller skapa en varm och inbjudande grupp med stolar i konstrotting medan stolar i stål gör att gruppen kan uppfattas mer åt det moderna hållet.

Våra teakbord

Bland våra leverantörer av teakbord finns etablerade och seriösa tillverkare av utemöbler. Några av dessa är Brafab, Cane-Line, Dedon, Skargaarden, Skagerak, Grythyttan och FriForm med flera. Tillsammans med dessa erbjuds teakbord som är runda, kvadratiska och rektangulära. Ett och annat sexkantigt, åttakantigt och ovala teakbord finns också. Några av matborden är ett resultat av samarbete med duktiga möbeldesigners.

Teakbord i olika former

Känn gemenskapen med familj och vänner vid ett runt alternativt kvadratiskt bord. Eller väger mer praktiska alternativ till förlängning tyngre?

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.