Balkongbord

Läs mer

Balkongbord för balkonger och uteserveringar

Letar du efter ett balkongbord eller utebord för din balkong, uteplats eller uteservering?

Vi har ständigt ett stort sortiment med bord som är runda, rektangulära och kvadratiska som passar för just balkonger och mindre uteplatser. Bland våra balkongbord finns klaffbord och fällbord i olika material som konstrotting, teak, aluminium och laminat med flera.

Så oavsett om din balkong är inglasad eller ej så finns det många balkongbord att välja bland.

 

Balkongbord från kända varumärken

Bland våra leverantörer av balkongbord finns väletablerade tillverkare av utemöbler som 

  • Brafab
  • Grythyttan
  • Fermob
  • Cane-Line
  • Skargaarden
  • Skagerak
  • Fatboy
  • Hillerstorp 
  • ByarumsBruk

 

Så välkommen in att inspireras bland våra balkongbord för att hitta det perfekta för just dig.

 

Skapa en mysig miljö på balkongen

Du har väl inte missat att vi även har ett stort sortiment av stolar att kombinera till balkongbordet. Vårt utbud täcker allt från fällstolar, matstolar, karmstolar, positionsfåtöljer och fåtöljer. För att sedan skapa den ultimata miljön på balkongen finns det utomhusmattor och mysig belysning som blir pricken över i.

Är det något du undrar över när det gäller våra balkongbord är du varmt välkommen att kontakta oss i butiken, på telefon, e-post samt på chatten.

 

Balkongbord till festliga tillfällen

Se till att din balkong används helt optimalt med den begränsade platsen med ett balkongbord. Det är perfekt för att njuta av uteserveringar eller för att vara bjuda in vänner och familj till en grillkväll. Ett balkongbord är ett viktigt tillskott till alla platsbegränsade uteplatser och ser även väldigt mysiga ut. 

Här hittar du många olika stilar och design som kompletterar alla miljöer, med en mängd olika storlekar som passar alla tillfällen.

 

Praktiska och användbara balkongbord

Om du är trött på klumpiga bord som behöver fyra personer för att bära dem, så har Hulténs lösningen. Vi har faktiskt en rad lösningar.

Våra fällbara bord håller länge, även om de också kan användas som en tillfällig lösning. De är hållbara och tuffa men ändå snygga och praktiska, de kan användas för alla tillfällen, utan att kännas oformella. Stora evenemang, fester, bröllop och möten använder dessa fällbara bord ofta. De gör att du kan utvidga kapaciteten enkelt, anpassa sittplaner och plocka undan snabbt efter att ditt evenemang är slut.

Vi har fällbara balkongbord i olika former, storlekar och mönster för att få ut det mesta av ditt utrymme. Vissa fälls i mitten, andra är höjdjusterbara och alla är extremt användbara.

 

Praktiska fällbara bord till alla behov och tillfällen

Runda bord är perfekta för bröllop och fester. Det är helt enkelt bara att täcka dem med en vit duk, dekorera och förbereda för förtrollade gäster. De diskreta benen ser till att alla har gott om benutrymme.

Rektangulära fällbara bord i trä är populära för fester, bufféer och konferensevenemang eller mässor. Deras robusta, slitstarka och reptåliga material säkerställer att de tål särskilt tunga belastningar.

 

Optimera den begränsade platsen på balkongen

Det smarta med balkongbord från Hulténs är att vi har bord för flera olika utrymmen och behov. Här hittar du exempelvis bord som kan vika ner halva sidan av bordet, eller bord som kan fästas på balkongräcket. 

Balkongbord som kan fälla ned ena eller båda sidor av bänkskivan är perfekta för balkonger som både ska ha plats för större bjudningar och behöver plats till 6-8 människor, men samtidigt vill ha ett luftigt rum när det behövs. 

Då kan du vika ned halva bordsskivan i vardagen när du vill ha en mysig plats till en härlig fåtölj bland vackra växter för en behaglig uteplats. Då kan vi använda det mindre bordet till att lägga en kop kaffe eller lägga ned tidningen eller boken. 

När det sen blir helg kan man enkelt vika upp båda bordsskivorna och duka upp till en härlig middag ute i sommarvärmen och njuta av platsen långt in i de ljusa sommarnätterna.

 

Smarta lösningar till små balkonger 

Det kan vara en riktig utmaning att inreda en liten balkong. På ena sidan vill man göra den så mysig som möjligt men växter, kuddar och härliga sittplatser, o andra sidan måste man erkänna att man inte har plats till både bord, sittplatser krukväxter och allt annat man vill ha på sin balkong.

Då är det så smart att köpa ett hängbord. Dessa bord kan nämligen hängas upp på balkongräcket och tar därför minimalt med plats. Det ger dig den bästa möjliga platsoptimeringen utan att stå som ett klumpigt möbel på en liten balkong. 

Du kan använda dessa hängbord som smarta bord där du kan dricka ditt morgonkaffe och frukost, eller använd det som bord för växter.

 

Beställ dina nya balkongbord på Hulténs idag

Bläddra nu igenom sortimentet här på hemsidan och beställ ditt bord, då är det bara vänta några dagar tills de kommer fram till din dörr. Om bara resten av din inredning var lika lätt att organisera.