Grythyttan Stålmöbler

Bryggeri Trefotsbord Ø 60 Cm Oljad Ek

4 110 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 15-20 arbetsdagar

Beskrivning

Bryggeri trefotsbord Ø 60 cm i oljad ek och varmförzinkat stativ från Grythyttan Stålmöbler.

Den klassiska och tidlösa cafédesignen för tankarna till det lilla parcafét i någon europeisk storstad. Med eller utan kaffekopp: hemma i trädgården är Bryggeriserien perfekt för många trevliga stunder. 

I Bryggeriserien ingår bryggeristolen, bryggerisoffan, bryggeribordet och trefotsbordet. Alla delarna kommer i oljad ek, vitlackerad ek eller obehandlad teak.

 

Vilket utförande passar dig bäst?

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Egenskaper

Färg Brun; Ek
Leverantörens Artikelnummer 10254
Produkttyp Sidobord
Material Stål
Diameter 60
Bredd 60
Höjd 72
Form Runt