Soffgrupper

En soffgrupp eller loungemöbel på uteplatsen bidrar ofta till många härliga dagar utomhus! Med våra utomhusgrupper och loungemöbler har du stor valmöjlighet att hitta en soffgrupp i rätt mått. Vi sä

Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 114

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Leone soffgrupp i svart aluminium från Brafab.
  Leone soffgrupp svart Brafab
  Specialpris 8 990 kr rek. pris 9 490 kr
 2. Erbjudande
  Leone soffgrupp vit inkl. soffbord Brafab
  Leone soffgrupp vit Brafab
  Specialpris 8 990 kr rek. pris 9 490 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 114

Sida
per sida
Minskande ordning
Soffgrupper

Soffgrupper till uteplatsen

En soffgrupp eller loungemöbel på uteplatsen bidrar ofta till många härliga dagar utomhus! Med våra utomhusgrupper och loungemöbler har du stor valmöjlighet att hitta en soffgrupp i rätt mått. Vi säljer loungemöbler i alla stolekar - nätta till balkongen och stora byggbara som fyller ut vilken trädgård som helst! För att göra det enklare för dig att hitta soffgruppen som passar dig har vi ett stort sortiment av utemöbler och loungemöbler i konstrotting, teak, stål, aluminium och mycket mer! Förutom loungegrupper hittar du även ett stort sortiment av matgrupper hos oss.

Utegrupper för alla ytor

Vare sig du ska köpa balkongmöbler, en grupp till uterummet eller till altanen så kan du hitta det hos oss. Vi erbjuder ett stort sortiment av soffgrupper för stora såväl som små ytor. Du kan även kombinera ihop din soffgrupp och välja om du vill ha fåtölj, soffa eller en praktisk hörnsoffa. Vi erbjuder även ett stort sortiment av dynor till soffgruppen och konstrottinggrupper. Inspireras av soffgrupper hos Hulténs.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.