Loungemöbler

Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 127

Sida
per sida
Minskande ordning
  1. KAMPANJ till 14/3
    Horizon soffgrupp Cane-Line
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 127

Sida
per sida
Minskande ordning
Loungemöbler

Loungemöbler för en avslappnad utemiljö

En loungemöbel på uteplatsen bidrar ofta till många härliga dagar utomhus. Med våra loungemöbler har du stor valmöjlighet att hitta en soffgrupp i rätt mått. Vi säljer loungemöbler i alla stolekar - nätta till balkongen och stora byggbara som fyller ut vilken trädgård som helst. För att göra det enklare för dig att hitta loungemöblerna som passar dig har vi ett stort sortiment av utemöbler i konstrotting, teak, stål, aluminium och mycket mer. Förutom loungemöbler hittar du även ett stort sortiment av matgrupper hos oss.

Sommarmöbler som förgyller sommaren

I vårt stora sortiment av sommarmöbler finns en grupp för alla. Vare sig du är ute efter en vanlig trädgårdssoffa, hörnsoffa eller loungesoffa hoppas vi att du hittar vad du söker i vår samling av utemöbler. På Hulténs finner du även dynor till trädgårdsmöbler, vilket kan ge din befintliga utemöbel ett rejält lyft. Inspireras av härliga utemöbler för loungen hos Hulténs.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.