Bänkar

Här kan du välja mellan ett brett urval av bänkar som passar perfekt till mysiga trädgårdar

Läs mer

Trädgårdsbänk till uteplatsen

På denna sidan har vi samlat bänkar och sittbänkar i olika färger och material. De flesta trädgårdsmöbler idag är soffor, matbord och stolar men en utemöbel som blir mer och mer populär är bänken. Den kan ställas för sig själv eller som sittbänk till ett utebord som man äter vid. En annan populär trädgårdsbänk är parkbänken. Parkbänken är en sittriktig utemöbel med vackra inslag. Vi erbjuder ett stort sortiment av bänkar och parkbänkar från exempelvis: 

  • Byarums Bruk
  • Sika Design
  • Skargaarden 
  • Cane-Line

 

Letar du efter trädgårdsbänkar för trädgården? Här kan du välja mellan ett brett urval av bänkar som passar perfekt till mysiga trädgårdar. Är du istället ute efter en härlig soffa till trädgården, då kan du se urvalet här.

Om du vill ha en vacker trädgårdsbänk i teak, har vi ett stort urval av trädgårdsbänkar i teak och andra snygga träsorter. Vi har också elegant furu trädgårdsbänk i flera storlekar. Vi har också metallbänk i metall i flera stilar och storlekar. Dessa bänkar kan klara det hårda klimatet, och håller år efter år. 

Om du vill se hela vårt urval av bänkar kan du handla här. Vi skickar snabbt över hela landet, men du är naturligtvis också välkommen att besöka vår butik i Staffanstorp där du kan prova de flesta av våra trädgårdsmöbler.

 

Bänkar i olika material

Hos oss på Hulténs finner du ett komplett sortiment av trädgårdsbänkar i olika material. I sortimentet finns bl.a. teakbänkar, aluminiumbänkar och bänkar i stål. Också rottingen som är tillbaka efter många år och har nu blivit populärt igen för t.ex uterum men även inomhus som en inredningsdetalj. Så vare sig du är ute efter en inredningsdetalj eller en sittplats kan du hitta din bänk i vårt stora sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler. Du finner även ett stort sortiment av rengöringsprodukter för teak, aluminium och stål. 

 

Bänkar till alla ändamål

Oavsett vilken bänk du är på utkik efter kan du hitta den här hos Hulténs. Vi har sittbänkar och trädgårdsbänkar i flera olika utgåvor och design. Är du till exempel ute efter en bänk med ett klassiskt parisiskt uttryck som ska passa till ett caféset? Då har vi flera att välja mellan. Kanske är du på utkik efter en bänk som också ger förvaringsmöjligheter? Se då våra många bänkar med snygga lådor i bland annat rotting. 

Många bänkar kan också användas för inomhusbruk. Under sommaren kan du med fördel ha en snygg bänk på terrassen eller balkongen tillsammans med resterande utemöbler. Men under vinterhalvåret är det lika snyggt att använda bänken i hallen, entréen eller varför inte köket?

 

Ledande märken inom utomhusmöbler

Här hos Hulténs hittar du några av de största märken inom utemöbler, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort sortiment inom trädgårdsbänkar. 

Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det finns ingen tvekan om att Brafab levererar möbler med kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, kvalité och design. Idag är Brafab en av nordens största distributörer av utemöbler.

När du köper en möbel från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga genomtänkt. Materialet ska hålla att både slitas på, titta på & såklart sitta i. Brafab jobbar efter mottot “Sommaren ska vara enkel!” så du kan vara säker på att få möbler som underlättar, så att du kan njuta av sommaren. 

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar. I sortimentet ingår stolar, stapelstolar, soffor, möbelskydd och mycket mer. Skapa den typiska svenska sommaren med möbler från Hillerstorps Trä.

Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler. Här hittar du sittbänkar och trädgårdsbänkar från Grythyttan på Hulténs. 

Skagerak är ett familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd på grund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Du kan hitta ett stort sortiment av bänkar och trädgårdsbänkar här. Bläddra runt bland våra bänkar från olika varumärken och hitta din favorit idag.

 

Utemöbler för alla säsonger och behov

Här på Hulténs erbjuder vi ett stort och inte minst spännande urval av utemöbler, som garanterat kommer att sätta pricken över i’et i din trädgård. Vi garanterar att du hittar några utemöbler som passar din smak. 

Så du kan hitta dina nya utemöbler här hos oss, så ser vi alltid till att du får bra service på vägen. Således har du möjlighet att komma hem med de helt perfekta utemöblerna, men utan att behöva tömma hela plånboken - och vem vill inte ha det? Så utforska gärna vårt stora urval av utemöbler här på webbplatsen och hitta alla dina favoriter idag!