Hörnsoffor

Läs mer

En hörnsoffa till uteplatsen

Inredning med en hörnsoffa utomhus är ett perfekt val för dig som vill möblera smart eller vill möblera stort med en byggbar grupp. Det finns många olika typer av hörnsoffor i vårt stora sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler. 

Här hittar du hörnsoffor från branschens ledande varumärken som exempelvis:

  • Brafab
  • Cane-Line
  • Hillerstorp

 

På Hulténs finner du hörnsoffor och loungemöbler i material som konstrotting, aluminium, teak och mycket mer. Vi har även hörnsoffor i många olika storlekar så att du enkelt kan möblera ditt uterum eller din uteplats snyggt med våra utemöbler och trädgårdsmöbler. Det finns även divansoffor för dig som inte vill ha en hörngrupp. 

Med en divansoffa möblerar du snyggt och ombonat samtidigt som du har en skön divan du kan slänga upp fötterna på för extra komfort. 

 

Piffa upp dina loungemöbler

Hulténs har inte bara ett stort sortiment av utemöbler och grupper. Vi har även ett stort kompletterande sortiment för din uteplats. Varför inte piffa upp din utegrupp med snygga prydnadskuddar från Skargaarden, Cane-Line eller Afroart? 

När du har valt snygga kuddar till din grupp så har vi även matchande utomhusmattor i snygga utföranden från bland annat Fatboy, Cane-Line, Ethimo och Brafab. Skulle du vilja göra din uteplats ännu mer personlig så kan du även komplettera med utebelysning, ljuslyktor, krukor, sittsäckar och terassvärmare.

 

Hörnsoffor till alla behov och stilar

När solen skiner eller det är en varm dag och vi flyttar våra liv utomhus borde det inte behövas kompromissa med den komfort vi är vana vid i våra vardagsrum. Hos Hulténs tror vi att det ska vara lika bekvämt att vara ute i den friska luften.

Hörnsoffor har vuxit enormt i popularitet och efterfrågan de senaste åren och kommer garanterat att se trendig ut i många år framöver, vilket gör utomhus hörnsoffor en värdefull investering. Många utehörnsoffor är utformade speciellt för att kräva lågt underhåll och kommer inte att rosta eller blekna.

 

Flera olika möbler till uteplatsen

För uteplatser som är på den mindre sidan kan det ibland verka som en utmaning att effektivt använda den platsen du har. Men det finns många alternativ och om du behöver lite inspiration, se till att ta en titt på våra små balkongmöbler för att komma igång. 

Tänk på en elegant tvåsittad bistrouppsättning så att du fortfarande kan njuta av vädret utomhus, med en liten hörnsoffa som inte kommer att dominera din uteplats. 

En annan sak som är värt att överväga är en snygg dynbox som är det perfekta hemmet för dynor och kuddar som du inte vill ska förstöras av regn och vind. Detta hjälper dig att förlänga dina möbler och håller dem snygga och fräscha i flera år, allt utan att ta upp så mycket utrymme som ett förråd. 

 

Köp din hörnsoffa på Hulténs idag

Scrolla upp nu och se det fina urvalet av hörnsoffor och hitta din nya favorit idag. Här på Hulténs älskar vi utelivet och är säkra på att du kommer hitta något som passar dig perfekt.