Bänkar

Här visar vi bänkar och sittbänkar i olika färger och material. Bänken är en utemöbel som blir mer och mer populär till uteplatser. Se vårt utbud nedan.
Populära filter Shopping Options
Visa som Rutnät Lista

47 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

47 produkter

per sida
Minskande ordning
Bänkar

Trädgårdsbänk till uteplatsen

På denna sidan har vi samlat bänkar och sittbänkar i olika färger och material. De flesta trädgårdsmöbler idag är soffor, matbord och stolar men en utemöbel som blir mer och mer populär är bänken. Den kan ställas för sig själv eller som sittbänk till ett utebord som man äter vid. En annan populär trädgårdsbänk är parkbänken. Parkbänken är en sittriktig utemöbel med vackra inslag. Vi erbjuder ett stort sortiment av bänkar och parkbänkar från t.ex. Byarums Bruk, Sika Design, Skargaarden och Cane-Line. 

Bänkar i olika material

Hos oss på Hulténs finner du ett komplett sortiment av trädgårdsbänkar i olika material. I sortimentet finns bl.a. teakbänkar, aluminiumbänkar och bänkar i stål. Så vare sig du är ute efter en inredningsdetalj eller en sittplats kan du hitta din bänk i vårt stora sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler. Du finner även ett stort sortiment av rengöringsprodukter för teak, aluminium och stål. Bläddra runt bland våra bänkar från olika varumärken och hitta din favorit idag.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.