AeroCover

Möbelskydd 280x150xh85 cm

1 162 kr (1 549)
Mer info
Fåtal kvar

Beskrivning

Möbelskydd med mått 280 x 150 speciellt framtaget för utemöbler. Med ett skydd till trädgårdsmöbler skyddar du din utemöbel mot vatten, smuts, snö och andra dåliga väderförhållanden.

 

 

Fördelar med AeroCover

Vattentätt som samtidigt andas, vilket förhindrar mögel.

Enkla att använda och tar inte stor plats när de inte används.

Starkt och hållbart material med bra färgäkthet.

Inklusive förvaringsväska.

 

Se videon nedan för att få mer information om AeroCover.

AeroCover är ett unikt möbelskydd med många finesser. Möbelskyddet är vattentätt samtidigt som det andas, detta hjälper till att reducera kondens och därmed förhindrar mögel från att bildas. /p>

Varumärke

Vattentätt möbelöverdrag i premiumkvalité 

Aerocover är ett nederländskt varumärke som specialiserar sig på möbelskydd till alla dina utemöbler. Från parasoll och grill till större matgrupper och soffgrupper. Det som gör Aerocovers möbelskydd unika är att tyget är vattentätt samtidigt som de andas för att förhindra mögel och reducera kondens. Materialet som används är genomfärgat polyester istället för PVC som är vanligt förekommande på just möbelskydd.

Vi rekommenderar starkt Aerocover för att skydda dina utemöbler. Tack vare sitt stora sortiment med flertalet olika storlekar är det lätt att hitta skyddet som passar just din utemöbel. Ett möbelskydd utav premiumkvalité är en smidig lösning för att förhindra onödigt slitage från väder och vind samt erbjuder ett bra skydd under vinterförvaringen.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 1 161,75 kr

Egenskaper

EAN 8720039162327
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 7994
Produkttyp Möbelskydd
Material Polyester
Bredd 150
Höjd 85
Längd 280