Torkelson

Aki Matbord 220x95 cm gråbetsad ek

Mer info

Beskrivning

Aki matbord från Torkelson. Bordsskivan är i gråbetsad fanerad ek med en klarlack på ytan. Benen är i pulverlackad svart metall. Bordet är möjligt att färlänga med tilläggsskiva på båda sidor till ett totalt mått av hela 320 cm.

Varumärke

Möbler i Skandinavisk design

Torkelson är ett av Sveriges äldsta möbelföretag och ligger i Skånes Fagerhult. De har sedan starten på 1950-talet levererat kvalitetsmöbler med genomtänkt design, hållbara och slitstarka material till hem runtom i Skandinavien. Detta är en tradition som Torkelson är mycket stolta över och vårdar denna genom att fortsätta att leverera möbler med fokus på hållbarhet och slitstarka material samt att ständigt hålla fast vid de höga krav som de alltid har haft på sina produkter.

 

Möbler för hemmet

Vi på Hulténs är glada över att vara återförsäljare till Torkelson som erbjuder våra kunder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser. I deras sortiment finner vi matgrupper, hallmöbler, stolar, soffbord, skänkar, vitrinskåp samt mediabänkar och Tv-bänkar. Med ledord som modernt, klassiskt och ungdomligt är Torkelson ett självklart val för den inredningsmedvetna konsumenten. En given del av Torkelsons arbete är att ständigt arbeta med ett uppdaterat sortiment som svarar upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar.

 

Med sin starka trätradition har massivt trä alltid stått i centrum för Torkelsons möbler och då framför allt den massiva eken som fortfarande är ett starkt signum för deras möbler.

Egenskaper

EAN 2000001940013
Färg Ek
Leverantörens Artikelnummer 194001
Produkttyp Bord för inomhusbruk
Material Ek; Metall
Bredd 95
Höjd 75
Längd 220