Houe

Avon lounge table/ottoman base black

4 752 kr 5 280 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
4 752 kr 5 280 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Houe
Färg Svart
Material Stål
Bredd 81,5 cm
Längd 81 cm
Höjd 30,5 cm
Sitthöjd 39 cm
Lev.art nummer 14208-0012

Beskrivning

AVON-kollektionen från Houe designades utifrån önskan att skapa något med ett mycket lätt utseende och en låg snygg profil, samtidigt som den bibehåller en hög nivå av komfort.

Den underhållsfria ramen och konstruktionen av de stora mjuka ryggkuddarna är precis det – enkelheten i strukturen, där låga linjer ser till att designen alltid framstår som stolt, både med och utan dynor – sommar som vinter. Handtagen på kuddarna är ett uttalande om produktens funktion, vilket gör dem lätt att ta tag i och förvara vid behov.

Bordsskivan är gjord i European Thermo ash. Vår termoaska kommer från hållbart förvaltade europeiska skogar (FSC ® - FSC C153404) och är termiskt behandlad vid en temperatur på minst 215°C utan tillsats av kemiska ämnen, med hjälp av ånga för att förhindra sprickbildning och sprickbildning. Det är denna behandling som ger askträet dess imponerande hållbarhet och förhindrar att svampar och mögel sätter sig.

Recensioner

Varumärke

Möbler i dansk design från Houe

Houe - ett danskt designhus. Företaget tillverkar prisvärda utemöbler och innemöbler i dansk design med en passion för prisvärd lyx. I Houes sortiment ingår både utemöbler och inomhusmöbler som alltid uppfyller företagets höga krav när det gäller design, pris och kvalitet. Möbler från Houe finns i ett stort urval färger och storlekar så att du enkelt kan inreda din uteplats på ditt vis. 

 

Stort urval av trädgårdsmöbler

Houe erbjuder ett stort sortiment av trädgårdsmöbler i aluminium, plast och bambu. Stora matbord, balkongmöbler, sköna gungstolar, sidobord och stapelstolar är några av de många utemöblerna som återfinns i Houes stora sortiment. En unik produkt för Houe är deras stolar med ergonomiska plastlameller i olika färger som sviktar något och därmed anpassar sig efter din kropp för maximal komfort. Du kan dessutom byta ut lamellerna om du någon gång vill byta färg på din stol, gungstol, solstol eller positionsstol från Houe. 

 

Designade utemöbler hos Hulténs

På Hulténs brinner vi för design och snygg inredning. Vi har ett noga utvalt sortiment av utemöbler och arbetar bara med varumärken som håller en hög kvalité på trådgårdsmöbler. I vårt sortiment kan du hitta allt för ditt hem, uteplats och uterum. Köp dina utemöbler hos Hulténs. 

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 4 752,00 kr

Specifikationer

Märke Houe
Färg Svart
Material Stål
Bredd 81,5 cm
Längd 81 cm
Höjd 30,5 cm
Sitthöjd 39 cm
Lev.art nummer 14208-0012