Furninova

Beetle Fåtölj

Mer info

Beskrivning

Upptäck den underbara kombinationen av mjuka, runda former och modern design med vår soffa Beetle från Furninova. Beetle är skapad med fokus på att erbjuda en inbjudande och mysig plats att kura ihop sig i.

Med generösa stoppningar i både sitsen och ryggen erbjuder Beetle en otroligt skön och bekväm upplevelse. Varje del av soffan är noggrant utformad för att ge optimal komfort och stöd, vilket gör den till en perfekt plats för avkoppling och vila.

Komfort Sits: Kallskum som är svept med fibervadd. Rygg: Kallskum svept med fibervadd.

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Egenskaper

Färg Grön
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 77
Djup 83
Höjd 75
Sitthöjd 41,5
Sittdjup 57