Sika Design

Charlot stol antik konstrotting Sika Design

Mer info

Beskrivning

Charlot är en stol antik i konstrotting från Sika Design.

Georgia Garden är en kollektion med utemöbler från Sika Design. Kollektionen är tillverkad av slitstark, underhållsfri konstrotting flätat på en ram av aluminium. Möblerna kan alltså stå ute året runt och fortfarande se bra ut. I kollektion ingår stolar, karmstolar, soffor, schäslonger, hängguna, solsängar och matbord. 

Sittdyna köps till separat.

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Egenskaper

EAN 5705540006950
Färg Brun; Grå
Leverantörens Artikelnummer 9190T
Produkttyp Karmstol
Material Konstrotting
Bredd 57
Höjd 86
Längd 65