Beskrivning

Classic från Cinas är en snygg och tidlös förvaringsbox och tvättkorg som kombinerar stil med praktisk användning. Med sitt stilfulla utseende och noggrant utformade detaljer blir Classic en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Boxen är tillverkad av massiv, naturlig teak som ger den en varm och naturlig känsla. Panelerna ger en extra touch av elegans och unikhet till designen.

Förvaringsboxens lock är utformat med inlägg av gummi, vilket inte bara ger en trevlig kontrast utan också gör det möjligt att använda boxen som en bekväm tvättkorg. Du kan enkelt placera dina kläder och tvätt i boxen och locket håller allt på plats och dolt från synen. På samma sätt kan du använda Classic för att förvara saker du inte vill ha framme, som exempelvis filtar, kuddar eller leksaker.

Med Classic får du både en stilfull inredningsdetalj och en praktisk förvaringslösning. Den tidlösa designen gör att den passar i olika rum och inredningsstilar. Ge ditt hem en touch av elegans och funktionalitet med Classic förvaringsbox och tvättkorg från Cinas.

Varumärke

Cinas grundades 1903 då under namnet Carl J. Nielsen och har sedan dess utvecklat en stark känsla för nordisk design som är deras kännetecken. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både utemöbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet. Alla produkter tillverkas av noggrant utvalda tillverkare i Fjärran Östern, där samarbetet har fungerat i generationer vilket säkerställer att produkterna alltid kännetecknas av hög kvalitet och vacker finish. Cinas har kombinerat skandinavisk innovation med hållbara och klassiska material för att producera en unik kollektion som är praktisk, bekväm, snygg och hållbar.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 2 590,00 kr

Egenskaper

EAN 5703332008083
Färg Vit; Trä; Teak
Leverantörens Artikelnummer 5066212
Produkttyp Förvaringslåda
Material Mahogny; Teak
Djup 36
Bredd 52
Höjd 55
Längd 0