Eva Solo

De luxe fågelmatare koppar

1 299 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Koppar
Material Koppar
Lev.art nummer 571013

Beskrivning

Ge de vinterboende fåglarna en varm välkomst med vår funktionella fågelmatare! Häng upp den i trädgården och skäm bort småfåglarna som besöker oss under vintern. Den här fågelmataren är designad med omsorg – dess stålkant ger en bekväm landningsplats för fåglarna, medan det stora taket säkerställer att större fåglar inte kan tränga sig in. Fågelmataren är inte bara praktisk för fåglarna, den är även användarvänlig för dig. Den är enkel att fylla på och krångelfri att rengöra. På så sätt kan du njuta av besöken från våra fjäderklädda vänner utan något extra besvär.

Recensioner

Varumärke

Dansk design för hemmet

Eva Solo grundades i Danmark för över hundra år sedan och leds idag av fjärde generationen. Fokus har från start alltid legat på högkvalitativ design med vikt på funktionalitet och modernitet. De fyra grundläggande värdena som Eva Solo drivs av idag är passion, integritet, nytänkande samt affärsmannaskap som används aktivt i företaget.

Med sin prisbelönta design har Eva Solo fått en självklar plats i många svenska och skandinaviska hem. Under Eva Solos designfilosofi finns tre olika varumärken; Eva Solo, Eva Trio och Eva

Eva Solo-märket föddes 1997. Märket består av exklusiv design av vardagsföremål för hemmet. Enkelhet, markanta linjer och högt bruksvärde är nyckelorden för märket. Eva Solo-märkets produktkategorier är cooking, serving, living och outdoor.

Eva Trio-märket är ett av Eva Solos hjärtebarn och lanserades 1977. Kokkärl, köksredskap och porslin, som allihop utgår från designern Ole Palsbys originaldesign och känsla för formgivning. Alla produkterna har skapats för att användas. Eva Trio är proffskvalitet för hemmet.

Eva-märket skapades redan 1950, men omfattar idag en hel serie produkter för bakning och matlagning i ugnen. Eva är soft silicone-formar till bröd och kakor samt långpannor och brödformar med Slip-Let®.

Med sitt fokus på design som innefattar en kombination av estetik, funktion och materialval arbetar Eva Solo med utvalda designers som är de bästa inom sina områden. Detta har medfört att man genom åren har tilldelats över 200 internationellt erkända designpriser, bland annat iF Product Design Award, Good Design Award, Red Dot Design Award och Designpreis.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 299,00 kr

Specifikationer

Färg Koppar
Material Koppar
Lev.art nummer 571013