Eva Solo

Diskborste nylon black

179 kr 199 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
179 kr 199 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Svart
Material Nylon; Plast; Stål
Lev.art nummer 530683

Beskrivning

Eva-Solos diskborste är din ultimata partner för att hålla köket rent och hygieniskt. Med dess praktiska och effektiva kant är den utformad för att skrapa bort även den mest envisa smutsen, vilket garanterar en oöverträffad kökshygien. De mjuka men slitstarka nylonhåren torkar snabbt när borsten står på bordet, redo att användas igen när du behöver den som mest.

Den breda botten ger borsten stabilitet och säkerställer att den står stadigt på ytan. Eva-Solo diskborste är inte bara effektiv, den är också enkel att rengöra och underhålla. Den tål höga temperaturer och kan diskas i maskin, vilket sparar dig tid och ansträngning när det är dags att göra rent borsten.

Ett extra praktiskt drag är möjligheten att enkelt byta ut borsthuvudet. Detta gör inte bara din diskborste hållbar på lång sikt, det är också ett miljövänligt val. Genom att investera i Eva-Solo diskborste väljer du inte bara kvalitet och effektivitet, du väljer även hållbarhet och omtanke om vår planet.

Recensioner

Varumärke

Dansk design för hemmet

Eva Solo grundades i Danmark för över hundra år sedan och leds idag av fjärde generationen. Fokus har från start alltid legat på högkvalitativ design med vikt på funktionalitet och modernitet. De fyra grundläggande värdena som Eva Solo drivs av idag är passion, integritet, nytänkande samt affärsmannaskap som används aktivt i företaget.

Med sin prisbelönta design har Eva Solo fått en självklar plats i många svenska och skandinaviska hem. Under Eva Solos designfilosofi finns tre olika varumärken; Eva Solo, Eva Trio och Eva

Eva Solo-märket föddes 1997. Märket består av exklusiv design av vardagsföremål för hemmet. Enkelhet, markanta linjer och högt bruksvärde är nyckelorden för märket. Eva Solo-märkets produktkategorier är cooking, serving, living och outdoor.

Eva Trio-märket är ett av Eva Solos hjärtebarn och lanserades 1977. Kokkärl, köksredskap och porslin, som allihop utgår från designern Ole Palsbys originaldesign och känsla för formgivning. Alla produkterna har skapats för att användas. Eva Trio är proffskvalitet för hemmet.

Eva-märket skapades redan 1950, men omfattar idag en hel serie produkter för bakning och matlagning i ugnen. Eva är soft silicone-formar till bröd och kakor samt långpannor och brödformar med Slip-Let®.

Med sitt fokus på design som innefattar en kombination av estetik, funktion och materialval arbetar Eva Solo med utvalda designers som är de bästa inom sina områden. Detta har medfört att man genom åren har tilldelats över 200 internationellt erkända designpriser, bland annat iF Product Design Award, Good Design Award, Red Dot Design Award och Designpreis.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 199,00 kr

Specifikationer

Färg Svart
Material Nylon; Plast; Stål
Lev.art nummer 530683