Beskrivning

Fatboy Lamzac O är en uppblåsbar stol som du fyller upp på några sekunder genom att svepa den horisontellt genom luften. Den uppblåsbara stolen är lätt att stänga med det unika rull-och-lås-systemet. Ripstop nylon- eller polyestermaterialet och den vattentäta beläggningen säkerställer också att den uppblåsbara relaxstolen är vatten- och smutsavvisande. Och sist men inte minst, den här uppblåsbara stolen väger bara 1 kg men kan bära en vikt på upp till 150 kg.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 704,25 kr

Egenskaper

EAN 8719773038371
Färg Grön
Leverantörens Artikelnummer 104595
Produkttyp Fåtölj
Material Polyester
Bredd 103
Höjd 62
Längd 110