Eva Solo

FireCone eldstad

4 999 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 10-15 arbetsdagar

Beskrivning

FireCone eldstad lyfter fram lågornas skönhet genom sin skulpturella form och blir den perfekta samlingspunkten för familj och vänner i trädgården eller på terrassen. Inte bara skapar eldstaden en mysig atmosfär, den ger också värme och förvandlar kalla sommarkvällar till behagliga upplevelser. FireCone eldstad förlänger tiden utomhus och blir navet för härliga stunder.

FireCones koniska form gör att vedträna enkelt faller ner till eldstadens botten, vilket skapar en högre brasa jämfört med grundare eldstäder och eldfat. Detta säkerställer en hög temperatur, förbättrad förbränning och minskad rökutveckling. Enkel att rengöra med en mjuk borste, varmt vatten och diskmedel.

Observera! Eldstaden bör inte placeras på trä- eller andra brännbara ytor.

Varumärke

Dansk design för hemmet

Eva Solo grundades i Danmark för över hundra år sedan och leds idag av fjärde generationen. Fokus har från start alltid legat på högkvalitativ design med vikt på funktionalitet och modernitet. De fyra grundläggande värdena som Eva Solo drivs av idag är passion, integritet, nytänkande samt affärsmannaskap som används aktivt i företaget.

Med sin prisbelönta design har Eva Solo fått en självklar plats i många svenska och skandinaviska hem. Under Eva Solos designfilosofi finns tre olika varumärken; Eva Solo, Eva Trio och Eva

Eva Solo-märket föddes 1997. Märket består av exklusiv design av vardagsföremål för hemmet. Enkelhet, markanta linjer och högt bruksvärde är nyckelorden för märket. Eva Solo-märkets produktkategorier är cooking, serving, living och outdoor.

Eva Trio-märket är ett av Eva Solos hjärtebarn och lanserades 1977. Kokkärl, köksredskap och porslin, som allihop utgår från designern Ole Palsbys originaldesign och känsla för formgivning. Alla produkterna har skapats för att användas. Eva Trio är proffskvalitet för hemmet.

Eva-märket skapades redan 1950, men omfattar idag en hel serie produkter för bakning och matlagning i ugnen. Eva är soft silicone-formar till bröd och kakor samt långpannor och brödformar med Slip-Let®.

Med sitt fokus på design som innefattar en kombination av estetik, funktion och materialval arbetar Eva Solo med utvalda designers som är de bästa inom sina områden. Detta har medfört att man genom åren har tilldelats över 200 internationellt erkända designpriser, bland annat iF Product Design Award, Good Design Award, Red Dot Design Award och Designpreis.

Egenskaper

EAN 5706631220804
Leverantörens Artikelnummer 571094