Eva Solo

FireSpot grill

11 499 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 10-15 arbetsdagar

Beskrivning

FireSpot-grillen i cortenstål är inte bara en praktisk grill, den är också ett konstverk som förvandlar din terrass till en inbjudande samlingsplats för familj och vänner. Med sitt eleganta och rustika utseende blir den snabbt hjärtat i alla sommarens utomhusaktiviteter.

Denna grill är mångsidig och passar perfekt för att tillaga läcker grillmat på det medföljande rostfria grillgallret. Handtagen på gallret gör det enkelt att hantera, och det är justerbart i höjdled för att möta dina specifika behov. Rostfritt stål, känt för sin förmåga att nå höga temperaturer, ger din mat de perfekta grillränderna och den äkta grillsmaken.

En av de imponerande egenskaperna hos FireSpot-grillen är den integrerade avskärmningen som skyddar elden mot de starkaste vindarna. Det innebär att du kan njuta av grillning i nästan alla väderförhållanden utan att oroa dig för att elden släcks.

Men FireSpot-grillen är inte bara praktisk och funktionell, den är också vacker att se på. Dess skulpturala design och rostika uttryck gör den till ett konstnärligt inslag på din terrass, även när den inte används. Med tiden kommer väder och vind att ge grillen en unik patina som bara ökar dess skönhet.

Ett av de bästa attributen hos FireSpot-grillen är dess hållbarhet. Tillverkad av högkvalitativt cortenstål kan den stå ute året runt utan att förlora sin charm eller funktionalitet. Dessutom är den enkel att underhålla. Vid behov kan du enkelt rengöra den med vatten och en mjuk borste. Grillgallret och bottengallret är tillverkade av rostfritt stål och tål maskindisk, vilket gör rengöringen till en enkel process med hjälp av en grillborste.

FireSpot-grillen i cortenstål är inte bara en grill; den är en investering i stil, funktionalitet och gemenskap. Med den här grillen kan du skapa minnesvärda stunder och njuta av god mat i trevligt sällskap på din egen terrass.

Varumärke

Dansk design för hemmet

Eva Solo grundades i Danmark för över hundra år sedan och leds idag av fjärde generationen. Fokus har från start alltid legat på högkvalitativ design med vikt på funktionalitet och modernitet. De fyra grundläggande värdena som Eva Solo drivs av idag är passion, integritet, nytänkande samt affärsmannaskap som används aktivt i företaget.

Med sin prisbelönta design har Eva Solo fått en självklar plats i många svenska och skandinaviska hem. Under Eva Solos designfilosofi finns tre olika varumärken; Eva Solo, Eva Trio och Eva

Eva Solo-märket föddes 1997. Märket består av exklusiv design av vardagsföremål för hemmet. Enkelhet, markanta linjer och högt bruksvärde är nyckelorden för märket. Eva Solo-märkets produktkategorier är cooking, serving, living och outdoor.

Eva Trio-märket är ett av Eva Solos hjärtebarn och lanserades 1977. Kokkärl, köksredskap och porslin, som allihop utgår från designern Ole Palsbys originaldesign och känsla för formgivning. Alla produkterna har skapats för att användas. Eva Trio är proffskvalitet för hemmet.

Eva-märket skapades redan 1950, men omfattar idag en hel serie produkter för bakning och matlagning i ugnen. Eva är soft silicone-formar till bröd och kakor samt långpannor och brödformar med Slip-Let®.

Med sitt fokus på design som innefattar en kombination av estetik, funktion och materialval arbetar Eva Solo med utvalda designers som är de bästa inom sina områden. Detta har medfört att man genom åren har tilldelats över 200 internationellt erkända designpriser, bland annat iF Product Design Award, Good Design Award, Red Dot Design Award och Designpreis.

Egenskaper

EAN 5706631224284
Leverantörens Artikelnummer 571145
Material Stål