Beskrivning

Grythyttan erbjuder en snygg och bekväm sittdyna till deras populära fåtöljmodell A2. Dynan är tillverkad av högkvalitativt dralon-material som är mjukt och skönt att sitta på samtidigt som det är mycket hållbart. Sittdynan passar perfekt till Grythyttans A2 fåtölj och ger en extra dimension av komfort till möbeln. Dynan finns i flera olika färger för att passa olika inredningsstilar och personliga smaker.

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Egenskaper

Färg Svart
Leverantörens Artikelnummer 10552
Dynans tjocklek 4
Dyn typ Sittdyna
Material Dralon
Djup 42
Bredd 45